Foto: Ssense/Y/Project
Ir cilvēki, kuri iemīlējuši džinsa audumu līdz pēdējai vīlei un ikdienā valkā ne tikai šādas bikses, bet arī jakas, kreklus, apavus un pieskaņo dažādus aksesuārus. Tagad šo sarakstu var papildināt arī ar neprastu stila trakumu – džinsa apakšveļu/šortiem, kas daļai sociālo tīklu lietotāju šķiet pat ļoti savdabīgs veikums

Šīs jaunās idejas autori ir zīmols "Y/PROJECT". Kā raksta "Vogue", tīmeklī tiek diskutēts ne vien par neparasto izdomājumu, bet arī tā cenu. Lai šādas formas šortus varētu iegūt savā īpašumā, būs jāšķiras no aptuveni 275 eiro (235 mārciņām).

View this post on Instagram

A post shared by SSENSE (@ssense) on Mar 26, 2019 at 8:07am PDT

Daudzi gan vēl pagaidām netiek skaidrībā, vai šo apģērba gabalu varētu saukt par apakšveļu vai šortiem. Taču ir vairākas nianses, kas norāda uz to, ka tos varētu valkāt arī, dodoties ārā no mājas, piemēram, kabatas gan priekšpusē, gan aizmugurē. Uz to norāda arī "Ssense" ievietotā informāciju, šo preci dēvējot par "brīvā stila šortiem" (brief-style shorts). Tos varot valkāt kā pašam tīk, uzsverot daudzveidīgās iespējas. Starp citu, tās pieejamas arī melnā krāsā.

Soctīklotājus šis apģērba gabals ar augsto jostu nav atstājis vienaldzīgus. Kamēr vieni izsaka sajūsmu un labprāt tādos staigātu, citiem šķiet, ka tie varētu būt ļoti neērti. Savukārt vēl kādam nebūt nav skaidrs, kas vispār ir "džinsa apakšveļa" un kāpēc cilvēki to maz pērk.


Neskatoties uz soctīklotāju dalītajām jūtām, šis jaunās kolekcijas veikums ticis izrādīts modes pazinēju auditorijai Parīzes modes nedēļā. Vairāk par "Lielā četrinieka" jeb Ņujorkas, Londonas, Milānas un Parīzes šī gada pavasara modes skatēm vari lasīt šeit.

View this post on Instagram

A post shared by Y/PROJECT (@yproject_official) on Mar 20, 2019 at 6:57am PDT
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!