Foto: Instagram
Tā kā nedēļas nogale solās būt jo īpaši silta, ir īstais mirklis, lai drēbju skapja priekšplānā izvilktu ne tikai pavasarīgi vasarīgos tērpus, bet tieši siltākajai sezonai raksturīgus apģērba gabalus. Kas vēl vairāk raksturo vasaru, ja ne ziediem klātas drānas? Šoreiz piedāvājam padomus, kā šosezon ziedus iznest ar šiku.

Ziedi, ziedu raksti, apdrukas, aplikācijas, ziedi 3D – tas viss nu jau vairs nav nekāds pārsteigums pavasara un vasaras sezonai. Ziedu drosmīgās un piesātinātās kombinācijas rada ļoti spēcīgu un maģisku koptēlu, savukārt sievišķīgie fasoni ir kā punkts uz "i". Šo rakstu var droši kombinēt ar tādā pašā stilistikā ieturētiem aksesuāriem vai nomierināt ar ko mazāk izteiksmīgu.

Viena no šī gada aktualitātēm nešaubīgi ir izšūti ziedu ornamenti. Šādus apģērbus var iegādāties gan veikalā, gan radošā produkta izstrādē mesties pati.

Gana eleganti izskatīties tad, ja izdomāsi uzģērbt puķainu kleitiņu. Kombinējumā ar pareizajiem aksesuāriem, kurus uzmanības piesaistošās apdrukas dēļ labāk izvēlēties mazliet piezemētākus, izskatīsies lieliski.

A post shared by Karolina 👱 (@karolina.banas) on May 14, 2017 at 5:21am PDT

A post shared by styliz💋 (@styliz.be) on May 16, 2017 at 1:47pm PDT

Protams, ne mazāk vasarīgi izskatīsies tad, ja izvēlēsies ģērbt kādu vienu ziedošu apģērba detaļu. Tops, jaka, bikses vai svārki – ar šo izvēli nekad nenošausi greizi!

A post shared by @linelofthus on May 16, 2017 at 12:15pm PDT

Bet gana drosmīgs, šosezon arī modīgs, solis būs sperts tad, ja izvēlēsies kombinēt divus apģērba gabalus, kas abi klāti ar ziedošu apdruku.

Noteikti vērts padomāt arī par aksesuāriem. It īpaši tad, ja dosi priekšroku, piemēram, vienkrāsainai kleitai, kā labs akcents var kalpot ziediem noklāta somiņa, kas nešaubīgi izcelsies uz kopējā fona.

Un, protams, kur nu bez kurpēm…

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!