Tuvojoties vasarai, arvien lielākas pārdomas par šajā sezonā aktuālo pārņem tos, kuri vēlas tērpties atbilstoši jaunākajām modes tendencēm, lai dotos ikdienas darbos, ceļojumā vai apmeklētu kādu no vasaras festivāliem. Lai uzzinātu šīs sezonas dižākās aktualitātes un neapjuktu veikalu piedāvātajā klāstā, sadarbībā ar tirdzniecīvas centru "Domina Shopping" ieteikumus sniedz zīmola "Dace Bahmann" radītāja Dace Krieviņa – Bahmane.

Saulesbrilles no deviņdesmitajiem

Šīs sezonas viens no aksesuāriem, kas noteikti ir nepieciešams gaidāmajā vasarā (un netipiski, bet arī rudens/ziemas periodā), ir deviņdesmito gadu iedvesmotās saulesbrilles. Īpaši stilīgas ir brilles, kas pēc izskata atgādina tās, kuras nesāja filmas "Matrikss" varoņi. Šis aksesuārs noteikti būs atbilstošs ielu stilam un arī vasaras festivāliem. Nebaidies saulesbrilles izvēlēties ne tikai klasiski melnā krāsā, bet arī ar dzelteniem, oranžiem un pat ziliem stikliņiem.

Pītas somas

Īstas pilsētnieces garderobē šovasar jābūt pītai, apaļas formas somai. Tā kā tas ir redzams Džeinas Birkinas (Jane Birkin) stilā septiņdesmitajos gados. Soma atgādina pītu groziņu. Šāds aksesuārs noteikti padarīs jebkuras sievietes koptēlu koķetu un meitenīgāku, kā arī būs ļoti praktisks un ietilpīgs, dodoties uz pludmali, lielveikalu vai ballīti.

Baltās krāsas dominance

Kā jau siltajā sezonā pienākas, lai izceltu iedegušo ādu, lieliski palīgā nāk baltās krāsas apģērbs. Balto krāsu akcents arī šajā vasaras sezonā ir aktuāls. Baltā krāsa vēsta par svaigumu, vieglumu, vasarīgumu, kā arī ir praktiska, kad laukā termometra stabiņš paceļas virs plus 20 grādu pēc Celsija atzīmes.

Viss džinsā

Džinss ir iemantojis vietu ikdienas garderobē kā aktuāla un nezūdoša modes tendence. Ja šķiet, ka klasiskais džinss zilajā nokrāsā ir apnicis, ir pienācis laiks izvēlēties kādu citu toni, piemēram, dzeltenu, sarkanu vai arī baltu. Klasisks audums, kas sniedz daudzas krāsu alternatīvas, lai padarītu vasaru košāku! Džinsu var droši kombinēt arī ar citiem audumiem un dažādiem aksesuāriem.

Plastikāta aksesuāri

Viens no jaunākajiem un noteikti arī drosmīgākajiem modes elementiem ir plastikāta akcenti. Vadošie pasaules modes nami piedāvā iegādāties no šī materiāla gatavotas somas, zābakus, cepures un pat jakas. Noteikti šis modes trends neatstās vienaldzīgu nevienu. Tādēļ šoreiz, dodoties uz festivālu, ziedu kroni var nomainīt pret plastikāta somu un jaku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!