Foto: Publicitātes foto

Zīmola "Amoralle" jaunā pavasaris-vasara 2014 veļas un naktstērpu kolekcija savu pirmizrādi piedzīvos "Riga Fashion Week" ietvaros 1.novembrī. Taču neliels ieskats krāšņajā kolekcijā pieejams jau tagad.

Līdz šim visgreznākā "Amoralle" zīmola gatavs-valkāšanai kolekcija pilnībā izdzēš robežu, kas šķir greznu vakarkleitu no izsmalcināta naktstērpa, skaidro kolekcijas veidotāji.

Jutekliski mājas tērpi ar dziļiem dekoltē melnbaltos toņos, auguma siluetu izceļoši naktskrekli un smalki apakšveļas komplekti, kas tapuši iedvesmojoties no trīsdesmito gadu pludmales tērpiem, ienes karalisku greznību guļamistabā un aristokrātisku cēlumu mājās.

Darināti no smalkām fanču mežģīnēm, zīda un gaisīga šifona ar dabīgās kažokādas un strausa spalvu apdari, jaunās kolekcijas tērpi tā valkātājai bez pārdomām ļauj doties no buduāra uz greznām svinībām blakus mīļotajam vīrietim smokingā.

Zīmola "Amoralle" skate ik gadu kļūst par vienu no gaidītākajiem "Riga Fashion Week" notikumiem. Zīmola pārstāvji sola, ka šogad skati varēs apmeklēt divreiz vairāk lūgto viesu nekā pērn.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!