Foto: Publicitātes foto

Modes festivāla Riga Fashion Mood ietvaros dizainere Antra Hanna Pujēna prezentēja zīmola "Cinnamons" šīs sezonas ziemas kolekciju "Le Ciel", kuras galvenās vadlīnijas ir sievišķība, trauslums un elegance, ko papildina dabisku materiālu izvēle un harmoniskas tērpu līnijas.

Rudens modes festivāls "Riga Fashion Mood" Spilves lidlauka ēkā oktobra sākumā pulcēja vadošos Latvijas modes dizainerus un viņu talanta cienītājus. Kopumā modes skates laikā plašākai publikai tika izrādītas vēl līdz šim nekur nerādītas 18 vadošo dizaineru tērpu kolekcijas. Gaidīta bija arī Antras Hannas Pujēnas veidotā kolekcija "Le Ciel", kura pašmāju modes mīļotājiem zināma ar zīmola "Cinnamons" vārdu.

Saglabājot filozofiju - femme femme un ņemot vērā šīs sezonas aktuālās modes tendences - šajā sintēzē radusies jaunā kolekcija "Le Ciel", kas franču valodā nozīmē debesis.

Zīmola pārstāvji vēstī - labi nolasāmais stils, tīrās līnijas un krāsu gammas un materiālu izvēle - tas viss rada vieglumu un graciozitāti, sievietes tērpiem, kuri nav nogurdināti ar liekiem aksesuāriem. "Gaisīgais vieglums un noslēpumains šarms- kā debesis, ir šī kolekcija - tērpos dominē no bāli ledainiem toņiem, līdz vizbuļu košumam, no spoži sudrabainā mirdzuma līdz biezi pelēkam, kas pārklāts ar pienbaltām mākoņu mežģīnēm," tērpu asociāciju skaidro kolekcijas autore.

Kolekcija galvenokārt ir veidota no dabīgiem materiāliem - zīda, vilnas un mohēras. Oktobra sākumā, izrādītās kolekcijas tērpi būs atrodami Taste Latvia, Madam BonBon un Modes Klase, topošajā modes dizaineru apvienības veikalā Galerija Riga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!