Foto: Shutterstock
Viens no galvenajiem pamatprincipiem, lai izdotos samazināt ķermeņa svaru, ir uzņemt mazāk kaloriju nekā ķermenis patērē. Tas, iespējams, izklausās vienkārši, bet realitātē tā nebūt nav, jo badošanās tavu veselību neuzlabos. Tāpat arī der atcerēties, ka nav maģisku līdzekļu, kas visu darbu paveiks tavā vietā. Ja vēlies mainīt savu uztura režīmu, lai atbrīvotos no kāda lieka kilograma, ieskaties "Viņa" rakstu arhīvā par šo tēmu.

Pirms ķeries pie tievēšanas, noteikti rūpīgi izvērtē, vai tev tas nepieciešams, un, ja tas ir iespējams, konsultējies ar speciālistu. Ir labi, ja vēlies ēst veselīgi, tomēr tievēšanas kūres, kas iekļauj badošanos un ļoti mazu uzņemto kaloriju daudzumu, var nodarīt ļaunumu tavai veselībai, nesniedzot kāroto rezultātu. Atceries, ka tu nevari pārtikt no ūdens un salātu lapām, jo tas tevi nenodrošinās ar nepieciešamajām uzturvielām, nepaļaujies arī uz maģiskām uztura piedevām un pulverīšiem.

Ieskaties "Viņa" rakstu arhīvā un uzzini, kāpēc neticēt tievēšanas programmām, kas sola atbrīvošanos no svara īsā laikā, kas ir diētu jo-jo efekts, būtiskāko par ketogēno diētu, kā arī citu noderīgu informāciju. Atceries, ka neapdomīga tievēšana un badošanās ilgtermiņā var izraisīt pretēju efektu - pieņemšanos svarā un grūtības atbrīvoties no liekajiem kilogramiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!