Foto: Shutterstock

Svētku sezona tuvojas, bet - ak, vai! Liekie apaļumi uz vēdera un sāniem pat skaistākajai kleitai liek izskatīties nepavisam ne tā, kā gribētos... Lai veiksmīgāk izturētu lieko kilogramu zaudēšanas procesu un uzlabotu savu izskatu, izmēģini sešas vienkāršas dzērienu receptes, kas padarīs tavu vēderu slaidāku un paātrinās vielmaiņu. Tās piedāvā portāls fitbie.com.

Tumšās šokolādes kokteilis

Tumšā šokolāde samazina apetīti, satur antioksidantus un veicina lieko kilogramu zaudēšanu, novēršot kāri pēc našķēšanās. Izkausē pāris gabaliņus šokolādes un sajauc to ar bezpiedevu jogurtu, pievienojot svaigas ogas. Gardais našķis būs gan kā lielisks saldais pēc maltītes pusdienās, gan arī mazliet grēcīgs, tomēr veselīgs brokastu kārums.

Zaļā tēja

Zaļā tēja ne tikai samazina vēža risku un sirdsslimību attīstīšanās iespēju, bet arī satur virkni vērtīgu vielu, kas aktivizē vielmaiņu un paātrina tauku degšanu – īpaši, vēdera dobuma rajonā. Izdzer tasi zaļās tējas pirms kardiotreniņa, un tu zaudēsi kalorijas ātrāk un vairāk.

Ananāsu frappe

Sajauc ananāsu ar ledu blenderī un tu iegūsi gardu un atsvaidzinošu dzērienu, kas būs īpaši draudzīgs tavam organismam, kā arī veicinās gremošanas sistēmu, palīdzēs cīnīties pret vēdera pūšanos un veicinās vielmaiņas darbību.

Atdzesēta piparmētru tēja

Šis dzēriens fantastiski atsvaidzina, kā arī teicami cīnās pret gāzu krāšanos vēderā. Tāpat piparmētru tēja veicina pārtikas sagremošanu un ir īpaši ieteicama, ja ēsti trekni un kuņģi noslogojoši produkti.

Arbūzu smūtijs

Šis vasaras sezonā tik aktuālais dzēriens apgādā organismu ar šķidrumu un satur maz kaloriju. Tāpat tajā ir daudz šķiedrvielu un organismam vērtīgu uzturvielu – piemēram aminoskābju un arginīna.

Ūdens ar citronu un ingveru

Šī mūžsenā un klasiskā recepte ir pārbaudīta un patiešām darbojas! Dzēriens veicina vielmaiņu un mazina sliktu dūšu (pateicoties ingvera neskaitāmajām labajām īpašībām), kā arī uzlabo gremošanas trakta darbību un paātrina lieko tauciņu zušanu, kas ir tik svarīga, tiecoties pretim slaida vēdera iegūšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!