Foto: AP/Scanpix
Vēlies ātri notievēt un būt topā? Pārbaudi sevi! Slavenā amerikāņu-armēņu ģimene met tev izaicinājumu. Vai varēsi izturēt stingro Kortnijas Kardašjanas diētu?

Kā Kortnijai Kardašjanai, realitātes šovu zvaigznei un trīs bērnu māmiņai izdodas uzturēt sevi formā? Protams, gēniem arī ir sava loma, tomēr rūpes par savu ķermeni neviens nav atcēlis. "Delfi.Woman" zina stāstīt, kas slēpjas zem vecākās Kardašjanu klana meitas diētas.

Lūk, ir atklāts Kardašjanu klana vecākās meitas diētas noslēpums. Kamēr citas zvaigznes mēģina iestāstīt, sakot, ka spēcīgus muskuļus un vēdera presīti ieguvušas, caurām dienām skraidot pakaļ savām atvasēm, Kortnija stāsta žurnālistiem savus noslēpumus. Pēc slavenības vārdiem, viņas rajonā ir daudz organisko un bezglutēna produktu, bet pēdējais jauninājums, ko Kardašjana ieviesusi savā diētā, ir atteikšanās no laktozes.
Foto: Shutterstock

"Esmu dzirdējusi par to, ka atteikšanās no piena produktiem labvēlīgi ietekmē ādas stāvokli. Turklāt mūsu jaunais ārsts teica, ka mums ar bērniem ir piena nepanesamība – alerģija. Un vispār – daudzi cilvēki uzskata, ka piens cilvēka organismam ir kaitīgs pēc pirmā dzīves gada. Pirms es neizslēdzu pienu no ēdienkartes pavisam, pēdējās sešās nedēļās mēs to lietojām uzturā tikai divas reizes," stāsta Kortnija intervijā izdevumam "PopSugar".

Foto: Shutterstock

Viena no Kortnijas Kardašjanas "slepenajām" diētas sastāvdaļām ir avokado pudiņš. To ir viegli pagatavot: nomizots avokado blenderī tiek sajaukts ar glāzi kokosriekstu piena un divām tējkarotēm medus. Protams, avokado satur daudz kalorijas (208 kilokalorijas uz 100 gramiem mīkstuma), taču ir bagāts ar mikroelementiem un vitamīniem (īpaši ar E vitamīnu), kas mūsu organismam ir ļoti nepieciešami. Turklāt avokado attīra asinis no kaitīgā holesterīna, kā arī cīnās pret šūnu novecošanos, palielina darbaspējas un atjauno nervu sistēmu, noņemot nervozumu, nogurumu un miegainību.

Tāpat slavenība stāsta, ka nav spēcīga ēdiena gatavošanā, tāpēc lielāko daļu viņas ēdienkartes veido vienkārši ēdieni: vistas krūtiņa ar tvaicētiem dārzeņiem, dārzeņu ragu marokāņu stilā un salāti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!