Katram cilvēkam ir individuāli iemesli un paņēmieni, kā nomest svaru. Savā pieredzē sarunu šovā "Starp mums runājot" dalās mūziķis Ivo Grīsniņš-Grīslis, kuram izdevās atvadīties no 12 nevēlamajiem kilogramiem.

Vīrietis skaidro, ka pirms tam veiksmīgi izdevies lieko svaru apslēpt ar žaketi. Neskatoties uz to, Grīsniņš-Grīslis stāsta, ka emocionāli vairs nejuties labi, tāpēc izvēlējies nomest nevēlamos kilogramus. "Riktīgi varēja sākt just smagumu, no rīta pieceļoties, – vienkārši tu jūties tāds pilns, pārbāzts ar kaut ko." Viņš stāsta, ka tagad sajūta esot pavisam citādāka.

Vēl viņš min, ka lielākoties vīrieši pieņem lēmumu sakārtot ķermeni draudzenes vai sievas iespaidā, jo viņa aicina kopīgi sākt veselīgāku dzīvesveidu. "Viens pats vīrietis ļoti reti saņemas," uzskata Grīsniņš-Grīslis, piebilstot, ka viņš gan šoreiz esot bijis tas, kurš aicinājis dzīvesbiedri pievienoties.

Mūziķis stāsta, ka bija dažādas lietas, no kurām jāatsakās, piemēram, miltu produkti, makaroni, rīsi. "Bet sākotnēji visgrūtāk man bija atteikties no cukura un sāls." Viņš atklāj, ka sāli esot licis klāt teju visam, taču vīrietim izdevies to izslēgt no savas ēdienkartes pavisam, un "dzīves garša" viņam parādījusies pavisam citā kvalitātē. "Es to sajūtu, ka cukurs un sāls faktiski ir ēdiena pasaules popkultūra." Grīsniņš-Grīslis to salīdzina ar rozā briļļu sajūtu, ka cukurs un sāls aizsedz būtisko, īstās un patiesās garšas.

Viņš gan nenoliedz, ka šokolādi ik pa laikam gribas un to vīrietis sev neliedz. "Mēs jau dzīvojam nevis tāpēc, lai upurētu sevi, bet justos absolūti labi."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!