Foto: AP/Scanpix

Halle Marija Berija – pasaulslavena amerikāņu aktrise, bijusi arī modele un piedalījusies vairākos skaistumkonkursos. Viņa ir ļoti pieprasīta aktrise, saņēmusi vairākas nozīmīgas godalgas televīzijā un kino – "Emmy", "Zelta globusu" un pat Kinoakadēmijas balvu 2002. gadā kā labākā aktrise filmā "Monstru balle". Šis panākums ļāva viņai kļūt par pirmo melnādaino sievieti, kas ieguvusi tik vērtīgu apbalvojumu.

Halle vienmēr ir izcēlusies ar koptu un pievilcīgu izskatu, kas ne vienmēr, iespējams, ir izdevies citām zvaigznēm, tāpēc ir interesanti uzzināt, kā tas izdodas simpātiskajai un talantīgajai aktrisei, kas nule – 14. augustā – nosvinējusi 50. dzimšanas dienu.

A photo posted by Halle Berry (@halleberry) on Aug 14, 2016 at 12:23pm PDT

Kas Hallei Berijai palīdz saglabāt jaunību?

Jā, tik tiešām, Halle Berija ir dzimusi 1966. gada 14. augustā un nupat atzīmēja savu 50 gadu jubileju. Tam ir grūti noticēt: viņai ir elastīga un stingra āda, nemaz nav grumbu un vienmēr – svaigs un atpūties izskats! "Ledi Mail" veidotāji ir pacentušies un pārlasījuši intervijas un rakstus par aktrisi, kuros viņa stāsta, kas palīdz izskatīties nevainojami. Piedāvājam ar šiem noslēpumiem iepazīties arī tev.

Īpaša diēta un aktīvs dzīvesveids

23 gadu vecumā Halle Berija uzzināja, ka slimo ar diabētu. Aktrise diagnozes dēļ bija spiesta ievērot īpašu diētu: ēst mazās porcijās piecas sešas reizes dienā un izslēgt no uztura cukuru. Tad Berija atteicās arī no cigaretēm un alkohola un sāka pastiprināti trenēties, liekot uzsvaru uz kardio nodarbībām.

Tad tu sāc rūpēties par sevi: ko un kā ēd, cik daudz guli, cik sver (manā gadījumā bija bīstami zaudēt svaru līdz spēku izsīkumam, nevis aptaukoties) – tādā veidā, gribi vai negribi, nācās vairāk par sevi domāt, turklāt konstruktīvi, nevis pašanalīzes režīmā.
Halle Berija (intervijā žurnālam “Psychologies”)

A photo posted by Halle Berry (@halleberry) on Jul 4, 2016 at 1:17pm PDT

Labs kosmetologs

Halle Berija apgalvo, ka pagaidām atsakās no plastiskās ķirurģijas un pat nekad nav mēģinājusi botoksu (kam, taisnību sakot, skatoties uz viņas fotogrāfiju, ir diezgan grūti noticēt). Vienīgais, ko aktrise atzīst: viņa regulāri apmeklē kosmetologu. Pēc tumšādainās skaistules vārdiem, viņa trīs līdz četras reizes iet pie speciālista, kurš "saprot" viņas ādu. Turklāt viņa vienmēr lieto krēmu ar SPF, lai āda neciestu no saules.

Es vēlos būt pati. Pat, ja tā ir mazliet novecojusi manis versija. Es domāju, ja jūs izmantojat katru niecīgāko kosmētiskas procedūru, gala rezultātā jūs pārstāsiet līdzināties sev.
Halle Berija (intervijā portālam “Yahoo”)

Laiviņkurpes jebkurai situācijai

Aktrises augums ir 166 centimetri. Taču viņa cenšas vizuāli pagarināt augumu – piemēram, ar laiviņkurpju palīdzību. Reiz Berija paziņoja, ka dažkārt tās nenovelk… pat mīlējoties!

Es neesmu radīta augstajai modei — man nav "pareiza" ķermeņa. Kad es vēlos skaisti apģērbties, mani dizaineri ir — "Roberto Cavalli", kā arī “Dolce & Gabbana”, “Versace”, “Calvin Klein”.
Halle Berija (intervijā “Harper's Bazaar”)

Barošana ar krūti, lai atgūtos pēc dzemdībām

Aktrise ir divu bērnu mamma. Pirmais bērns piedzima, kad Hallei bija 42 gadi, otro viņa dzemdēja tikai 47 gados! Taču Berija ļoti ātri atguva formu: pēc viņas vārdiem, notievēt palīdzējusi barošana ar krūti.

Kas attiecas uz labu krūšu formas saglabāšanu, tad arī šeit Hallei ir sava recepte: mamma viņai ir iemācījusi vienmēr, pat miega laikā, vilkt labu, paceļošu krūšturi.

Katrai mammai bērns ir jābaro ar krūti, tas visātrāk palīdz atgriezties pie sākotnējā svara. Nu, un, protams, ir pareizi jāēd.
Halle Berija (intervijā “TV Show Extra”)

Izvairīšanās no pārmērīga grima ikdienā

Ir vieta, kur Halli Beriju pavisam noteikti var sastapt bez grima – tā ir lidmašīna! Aktrise lidojumu laikā nemaz nekrāsojas, jo ādai ir jāatpūšas. Turklāt viņa atzīstas, ka ar vecumu ikdienā ir sākusi krāsoties daudz mazāk nekā iepriekš. Aktrise uzskata, ka tas liek sejai izskatīties jaunākai.

Man patīk lidot ar svaigu seju. Ja man uzreiz pēc lidojuma ir jāskrien uz pasākumu, lieku rokas bagāžā sejas kopšanas līdzekļus. Tad, tiklīdz es atsprādzēju drošības jostu, nesos uz vannas istabu, lai savestu sevi kārtībā.
Halle Berija (intervijā “Conde Nast Traveller”)

A photo posted by Halle Berry (@halleberry) on May 5, 2016 at 11:01am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!