Krāsaini un dzīvespriecīgi ēdieni gada aukstajam laikam, kas ārstē un stiprina imunitāti
Foto: Shutterstock

Koši, piesātinātu krāsu dārzeņi un augļi uz šķīvja ne tikai priecē ēdāja acis, bet to krāsa spēj pastāstīt arī par ēdiena vērtīgumu. Katras krāsas dārzenis pilda atšķirīgu funkciju organisma veselības nostiprināšanā.

Un, jo krāsaināki salāti, jo daudzveidīgākas veselībai vērtīgās vielas ēdienā. Kādas ir piecas galvenās dārzeņu krāsas, kuras liecina par atbilstošo dārzeņu vērtīgākajām īpašībām, stāsta portāla Mosfood.com autori.

Source

Tasty

Tags

Mellenes Sarakstu karuselis Tomāti Ķīnas kāposts Mellenes Spināti Tomāti
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form