Foto: Shutterstock
Ak, cik gan skaists un saulains šogad ir rudens! Tā vien šķiet, ka daba grib atlīdzināt par saulainām dienām apdalīto vasaru! Arī saulrieti ir viens par otru krāšņāki, un tomēr laikapstākļi pamazāk kļūst arī arvien vēsāki. Īpaši rītos un vakaros jau varam izteikti just ziemas tuvošanos, neraugoties uz to, ka dienas vēl ir samērā siltas.

Novembri nevarētu nosaukt par labāko laiku diētai un atslodzes dienu ievērošanai – laikapstākļi kļūst arvien vēsāki, dienas – īsākas, vakari – garāki un tumšāki. Tā vien gribas sevi palutināt ar kādu sātīgāku un sildošāku ēdienu vai dzērienu. Tomēr jāatceras, ka sātīgi paēst var, arī ēdot veselīgi. Piemēram, rudens ēdienkartē iekļaujot dārzeņu biezzupas, žāvētu augļu kompotus un zāļu tējas.

Par skaistumu un labu izskatu atbildīgā planēta Venera līdz 8. novembrim vēl būs savaldīgajā un kārtību mīlošajā Jaunavas zīmē, bet tad pārvietosies uz harmonisko Svaru zīmi. Tajā Venera būs spēcīgā pozīcijā un sniegs atbalstu visās ar skaistuma uzlabošanu un vairošanu saistītajās lietās līdz pat 5. decembrim.

Novembra sākuma no 1. līdz 11. novembrim un mēneša pēdējos datumos pēc 26. novembra Mēness būs dilstošs, un tas ir laiks, kad uzturā var atļauties sev kādu vaļību. Šajā laikā organisms ir orientēts uz enerģijas tērēšanu.

Savukārt laikā no 11. līdz 26. novembrim Mēness augs, un, lai neuzņemtu liekas kalorijas, arī uztura izvēles ziņā jābūt uzmanīgākiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!