Foto: Privātā arhīva foto
Kristīna Namavīre, kas februāra vidū vērsās pie līdzcilvēkiem ar lūgumu ziedot viņas meitas Patrīcijas rokas glābšanai, informē, ka šim mērķim ir saziedoti jau 10 200 eiro. Viņa ir ļoti pateicīga ikvienam, kas ir ziedojis un atbalsta meiteni cīņā par rociņu.

"Vēlējos paziņot priecīgu vēsti! Patrīcijas papildu pārbaudēm un otrajai operācijai ir saziedoti 10 200 eiro," stāsta Kristīna. Meitenei bija saziedoti 7200 eiro, kad ģimene saņēma vēl vienu ziedojumu 3000 eiro apmērā.

Kristīna ir ļoti pateicīga ikvienam, kas ir ziedojis, lai palīdzētu glābt viņas meitas roku, un sola informēt par to, kā viņām veiksies ceļā uz Patrīcijas atlabšanu. "Mēs ceram uz vislabākajiem rezultātiem! No sirds, patiess paldies!" raksta Kristīna.

Jau rakstījām, ka Patrīcijas rokas glābšanai bija nepieciešams veikt vairākas operācijas. Pirmā operācija ļāva daļēji atjaunot asinsriti meitenes labajā rokā. Marta sākumā paredzēta vēl viena operācija. Tai, kā arī papildu pārbaužu veikšanai, bija nepieciešami apmēram 8000 eiro. Tā kā Kristīnai šādu līdzekļu nav, viņa vērsās pie līdzcilvēkiem pēc palīdzības.

Kristīna stāsta, ka janvārī operācijas un pārbaužu izmaksas un ar tām saistītie izdevumi kopā bija apmēram 12 000 eiro. Pateicoties ziedotāju atbalstam, tagad būs iespējams segt arī ceļa izdevumus uz klīniku un atpakaļ. Uz Vāciju meitenei būs jādodas vismaz trīs reizes. Kristīna atklāj, ka apmēram 2000 eiro no saziedotās summas ir viņas draugu un tuvinieku sniegtā palīdzība.

Kristīna Patrīciju audzina viena. Viņas abas tagad dzīvo Igaunijā, kur Kristīna vada rotaļlietu veikalu, bet Patrīcija mācās un paralēli skolas darbiem veido "Youtube" kanālu, kurā publicē apskatus par rotaļlietām. Kristīna savu meitu raksturo kā ļoti sabiedrisku un aktīvu. Patrīcija nodarbojas ar vingrošanu, un viņai ļoti patīk zīmēt. Vairāk par Patrīciju, viņas slimību un nepieciešamo palīdzību ir iespējams uzzināt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!