Foto: Reuters/Scanpix

Joga ir viens no veidiem, kā kontrolēt garu un miesu aktīvā ceļā. Ar tās palīdzību iespējams pilnībā no visa atslēgties, pārtraukt domu un priekšstatu plūsmu apziņā, koncentrēties pašapcerei un atbrīvoties no jebkāda fiziska vai garīga sasprindzinājuma un stresa, lai uzkrātu lielas nervu enerģijas rezerves un tās izmantotu. Šo mākslu novērtē arī slavenā dziedātāja Mailija Sairusa, kura savā "Instagram" kontā dalās ar apbrīnas vērtām fotogrāfijām un video no nodarbībām.

Kā izrādās, popdīva Mailija Sairusa ir īsta Aštanga Vinjasa jogas cienītāja, apliecina vietnē "Instagram" ievietotās fotogrāfijas un video.

Šo mākslu viņa praktizē jau ilgāku laiku, tāpēc dažādās un sarežģītās pozas viņas izpildījumā šķiet tīrais nieks, tomēr, jāatzīst, bez iemaņām šādus vingrojumus nebūs viegli izpildīt.

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Aug 31, 2016 at 10:54am PDT

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Apr 8, 2016 at 1:38pm PDT

Šī joga sastāv no sešām pozu pakāpēm, kas tiek secīgi izmantotas viena pēc otras, kamēr tiek sasniegts progress. Aštangas izpildītāji kustās lēnām un pakāpeniski, burtiski kā plūstot no vienas pozas uz nākamo ar katru izelpu un ieelpu. Katra pozu sērija, kuru savstarpēji saista elpošanas etapi, tiek saukta par "vinjasu". Aštangas jogu ieteicams izmēģināt tiem, kas tiecas arvien pēc jaunām virsotnēm, radot sevī lieku un pārmērīgu stresu. Šis jogas paveids, liekot izpildīt dažādas atlētiskas pozas, visai ātri var palīdzēt atgūt vai dot nekad agrāk nebijušu stāju, formu un pašsajūtu. Vairāk par šo un citiem jogas veidiem lasi šeit.

A video posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Apr 28, 2016 at 9:13am PDT

A video posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Mar 17, 2016 at 7:07am PDT

A video posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Mar 17, 2016 at 7:03am PDT

A video posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Mar 17, 2016 at 6:25am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!