Foto: instagram.com/megsmotivationn
Megana Gilberte ir studente no Dalasas, Teksasas. Viņa pusaudžu gados tika apcelta sava svara dēļ, bet, pārvarējusi ne tādas vien grūtības, Megana nolēma mainīt savu dzīvi uz labo pusi. Atbrīvojoties no kaitīgajiem ieradumiem un liekajiem kilogramiem, viņa kļuva par fitnesa modeli, raksta "Independent".

Skolas gados Megana sirga no ēšanas traucējumiem, nespējot sevi ierobežot. Tas, protams, lielā mērā ietekmēja viņas svaru: Meganas rekords – aptuveni 90 kilogrami.

Kā 21 gadu vecā Meitene norāda "Instragram", kreisajā pusē redzami 90 kilogrami depresijas, trauksmes un grēka.

Naksnīgas ballītes bija viņas ikdiena, turklāt jau no 14 gadu vecuma bez iemesla sākusi lietot dažādus medikamentus, radot atkarību. "Mana dzīve bija vienkārši…skumja," tā Megana. Jauniete stāsta, ka šī atklāsme par neapmierinošo dzīvi viņu noveda pie lēmuma norīt pārāk daudz tablešu un noskalot tās ar pārāk daudz grādīgā dzēriena. Viņa pārdozēja – kā stāsta pati, Megana bija nogulējusi 36 stundas.

Pieceļoties viņa saprata, ka kaut kas dzīvē ir jāmaina, tāpēc glābiņu meklējusi reliģijā, kas arī bijis viņas dzīves pagrieziena punkts. "Tur es sāku. Es mīlēju sevi. Es mīlēju sporta zāli. Es mīlēju grūtības. Es mīlēju sāpes. Es mīlēju cilvēkus sev apkārt. Un visvairāk es mīlēju Dievu."

Tagad Gilberte, kura atbrīvojusies no aptuveni 28 kilogramiem, ir fitnesa modele, daloties pieredzē un dokumentējot savas ikdienas gaitas savā "Instagram" kontā, kuram šobrīd seko gandrīz 70 tūkstoši interesentu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!