Foto: Sergejs Urbanovičs
Sporta klubā "Myfitness Bolero" norisinājies "IFBB MyFitness Rīgas kauss 2017" bikini fitnesa, "men's physique" un "fit model" kategorijās. Jau otro reizi "MyFitness Bolero" uzņēma pasākuma dalībniekus, un ar katru gadu turnīrs iegūst arvien lielāku popularitāti. Tajā piedalījās 28 sportisti no dažādām Latvijas pilsētām un sporta klubiem, kā arī 13 projekta "Fit Model Latvija 2017" dalībnieces, informē Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas prezidente Kristīne Vederņikova.

"Sportistu vidū valdīja saspringuma gaisotne, jo šīs bija pirmās sezonas sacensības. Sacensības mājās vienmēr ir emocionāli svarīgas un atbildīgas. Sporta kluba telpās valdošā atmosfēra ļoti iedvesmoja un motivēja vēl cītīgāk gatavoties gaidāmajām lielajām sacensībām un projekta finālam, kas notiks 23. aprīlī koncerta zālē "Studio69", kur pulcēsies vairāk nekā 160 sportistu no sešām valstīm ikgadējā IFBB Atklātajā Latvijas čempionātā," stāsta Vederņikova

Pasākuma ietvaros notika arī projekta "Fit Model Latvia 2017" dalībnieču pirmais turnīrs. Šī bija lieliska iespēja meitenēm izbaudīt skatuvi, tiesnešu skatienus, un morāli sagatavoties savam fināla uznācienam pēc divām nedēļām.

Tiesnešu vērtējums – 1. vieta Laura Pļavniece, 2. vieta Antra Liepa, 3. vieta Kristīne Konončenko.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!