Foto: Publicitātes foto

Pēdējo trīs nedēļu aktivitātes IFBB Latvija projekta "Miss Bikini Fitness 2015" ietvaros aizritējušas vienā elpas vilcienā. Tā dalībnieces cītīgi trenējas "My Fitness" sporta klubos, palielinot slodzi ikdienas kardio treniņos, rūpīgāk pārskatot savu ēdienkarti, kā arī apgūstot tik ļoti nepieciešamās skatuves defilē iemaņas fināla iznācienam, kas gaidāms jau 3.maijā, informē projekta organizatori.

Piektajā nedēļas nogalē dalībnieces viesojās SIA "L`Oreal Baltic" Akadēmijā, kur notika "Loreal Professionnel" seminārs par jaunākajām tehnoloģijām skaistuma kopšanā un matu veidojošanas stiliem, kā arī īpašas skaistuma pārvērtības. Tāpat aizvadīta tikšanās ar Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas labākajiem sportistiem, ar bikini fitnesa sportistēm, iepriekšējo projektu dalībniecēm, kā arī grupu "Nike Training Club" treniņš "MyFitness Bolero" zālē, kuru vadīja pieredzējusī trenere Alīna Silicka.

Kā atzinušas projekta dalībnieces, daudzām meitenēm pēc treniņa mainījies viedoklis par grupu nodarbībām, atklājot, ka šāda veida intensīvs treniņš ir ļoti laba alternatīva kardio treniņiem, kā arī attīsta spēku un koordināciju.

Savukārt projekta sestajā nedēļā IFBB Latvija federācijas galvenais treneris Vladimirs Belovs dalībniecēm vadīja trīs stundu ilgu treniņu, kurš iesākās ar 12 kilometru skriešanas distanci svaigā gaisā, turpinoties ar 45 minūšu ilgu kāju funkcionāo treniņu, kombinējot to ar vingrojumiem uz batuta Vingrošanas Olimpiskajā centrā. Meitenēm treniņš bija īsts pārbaudījums spēka, izturības un līdzsvara vingrinājumu izpildē, uzsver projekta organizatore Kristīne Vederņikova.

Septītajā nedēļā meitenes viesojās "MyFitness Radisson" klubā, kur trenere Daiga Otomere vadīja "Aqua" grupu treniņu kluba baseinā. Tāpat visu trīs nedēļu garumā meitenes regulāri apmeklēja iknedēļas bikini pozēšanas treniņus sporta klubā "F1".

Paralēli treniņu aktivitātēm projekta dalībnieces tika uzaicinātas uz IFBB Latvija federācijas organizētajām fotosesijām, projekta atbalstītāja zīmola "Change Latvija" veļā, kas meitenēm bija jauna un interesanta pieredze!

Sekot līdzi "Miss Bikini Fitness 2015" dalībnieču progresam, projekta gaitai un aktivitātēm iespējams portālā "Delfi", kā arī sociālajā tīklā Facebook IFBB Latvia Fitness Project lapā.

Projekta fināls notiks 3.maijā "Studio69", kur klātienē būs iespējams pārliecināties par katras dalībnieces progresu un izaugsmi, atzīmē projekta organizatori.

Projekta organizētājs: Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija (IFBB Latvija). Projekta galvenais atbalstītājs: sporta klubu tīkls "MyFitness Latvija".

Projekta atbalstītāji: "Change Latvija", "L'Oreal", radio "SWH", portāls "Delfi", "Mangaļi", "Cido", "Double Coffee" un sporta klubs "F1".

Fotogrāfiju autors: Jevgēnijs Bobrovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!