Foto: Publicitātes foto
Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas un sporta klubu tīkla "City Fitness" organizētais projekts "Miss Bikini Fitness 2014" pamazām tuvojas tā izskaņai - jau pēc sešām dienām Latvijas čempionāta ietvaros, 4.maijā, Studio69 Koncerta zālē, IFBB projekta dalībnieces ieguldītā darba rezultātus demonstrēs simtiem skatītāju, draugu, atbalstītāju priekšā, kā arī tiks vērtētas no četru valstu profesionālu tiesnešu puses, informē projekta organizatori.

Kā stāsta projekta organizatore Kristīna Vederņikova, pēdējo trīs nedēļu laikā meitenes cītīgāk praktizējušās pozēšanā, pievienojušas kardio slodzi saviem ikdienas treniņiem un pievērsušas uzmanību ārējā skatuves imidža veidošanai, kas ir ļoti svarīgs faktors bikini fitnesa sporta veidā.

Sestdien, 18.aprīlī, "City Fitness Olimpia" plašajās telpās notika arī īpaša fotosesija, kur pirmo reizi meitenes bija ģērbtas vienādos sporta komplektos, ko nodrošināja "Change Lingerie Latvija". Meitenes prezentēja ekskluzīvas sporta veļas – krūšturu un šortu komplektus.

Tāpat naktī no 26. uz 27.aprīli "City Fitness Radisson" baseina telpās fotogrāfa Aleksandra Tihonova vadībā notika projekta pēdējā, erotiskā fotosesija veļā un peldkostīmos. 

Fotogrāfijas tiks ekskluzīvi pirmo reizi prezentētas 4. maijā "Miss Bikini Fitness 2014" finālā klubā "Studio69", kā arī portālā "DELFI" pēc pasākuma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!