Foto: Shutterstock

Gribas skriet, bet šķiet, ka ārā ir pārāk auksts? Sestdien, 9. janvārī, pulksten 12 Kalnciema kvartāla "Vīnu veikala" zālē maratonists Raimonds Soopargs vadīs bezmaksas semināru par to, kā sagatavoties skriešanai ziemā, portālu Rutks.lv informēja organizatori.

Uz semināru aicināts ikviens interesents. Skriešanas sezona nenoslēdzas līdz ar vasaras beigām, bet turpinās visu gadu. Lai arī ziemā varētu turpināt treniņus svaigā gaisā, nevis nāktos pārvākties uz skrejceliņa telpās, nepieciešams vien pielāgoties bargajiem laikapstākļiem, nodrošinoties ar piemērotu ekipējumu un ņemot vērā dažas būtiskas nianses.

Ko labāk vilkt un kas vēl jāievēro, skrienot ziemā, bezmaksas seminārā skriešanas entuziastiem stāstīs skriešanas eksperts, maratonists Raimonds Soopargs.

Tikmēr Kalnciema kvartāla tirdziņā būs iespēja iegādāties iecienītos Latvijas zemnieku un mājražotāju labumus par īpašām akcijas cenām. Kalnciema kvartāla pārtikas tirgotāji iepriecinās ar atlaidēm un īpašām akcijām – pērc vienu, otrs par puscenu; pērc divus, trešais par brīvu; pērc vienu un saņem dāvanu.

Seko aktuālajai informācijai Kalnciema kvartāla profiliem sociālajos tīklos Facebook un Twitter.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!