Ceļš līdz ideālās sapņu figūras iegūšanai nebūt nav vienkāršs. Ir vajadzīga pamatīga motivācijas deva, un bieži vien cilvēki to gūst, atceroties bērnību, kad tikuši apsmieti par apaļīgajām ķermeņa formām. Savā pieredzē sarunu šovā "Starp mums runājot" dalās dziedātājs Markus Riva.

Uz jautājumu, kā ir jādzīvo – cik daudz ir jāupurējas un sev jāatsaka, lai beigās varētu saskatīt "sešpaku", Riva atbild: "Patiesībā tas stāsts ir daudz dziļāks. Es bērnībā biju ļoti apaļīgs puika, līdz ar to man, protams, ir kaut kādi iekšēji kompleksi par savu ārējo izskatu kopš bērnības laikiem tādēļ, ka mani mēdza apcelt. Man sporta stundās bija divnieki un trijnieki."

Vēl Riva skaidro, kāpēc šķitusi netaisnīga vērtēšanas sistēma skolas sporta stundās: "Arī tagad skatoties, man šķiet ļoti netaisnīgi, ka tie mani klasesbiedri, kuri nenoskrēja to maratonu, kas toreiz bija kādi divi, trīs kilometri – viņi nenoskrienot dabūja divnieku, bet es, kurš noskrēja ārpus tās "tabulas", es dabūju viens."

Dziedātājs uzsver, ka ir ļoti priecīgs par iespēju motivēt citus. Viņš regulāri saņemot daudz vēstuļu un pateicības vārdu par to, ka viņa stāsts ir spējis iedvesmot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!