Foto: @amandabisk/@basebodybabes/@kirstygodso

Attieksme pret fitnesam veltītajiem kontiem Instagram ir dažāda – vienus trenētie augumi un treneru padomi iedvesmo, citus - kaitina. Esmu no tiem, kuri iedvesmojas. Iemetot aci Instagram, sajūtu papildu motivāciju doties uz treniņu vai īpaši aizņemtā dienā to tomēr nenobastot. Šoreiz dalos ar pieciem fitnesam veltītiem kontiem, kuri iedvesmo mani.

@shona_vertue

Šo Londonā dzīvojošo austrāliešu fitnesa treneri un jogas pasniedzēju man ir bijusi iespēja satikt arī klātienē, rudenī apmeklētajā labsajūtas festivālā Fare Healthy. Šona ir pozitīvisma spridzeklis vārda vislabākajā nozīmē, kas ik dienu saviem 33,3 tūkstošiem sekotāju sniedz ieteikumus par veselīgu un sabalansētu dzīvesveidu, kurā ir vieta kā sportam un jogai, tā atpūtai.

"Veselības noslēpums ir patiesa laime, un patiesu laimi savukārt rada savas vērtības apzināšnās un sevis mīlestība."

Mājas lapa: http://www.shonavertue.com

A photo posted by Shona Vertue (@shona_vertue) on Jan 2, 2016 at 11:59pm PST

@amandabisk

Izbijusī kārtslēcēja Amanda Biska no Austrālijas ir izveidojusi ļoti veiksmīgu 12 nedēļu treniņu programmu, ko pārdod internetā. Šī meitene 471 tūkstoti sekotāju priecē ar skaistām bildēm no saulainās Austrālijas, vienlaikus daloties arī ar īsiem vingrojumu video klipiņiem un bezmaksas vingrošanas programmām, ko var lejupielādēt viņas mājas lapā.

"Nekad nepārstāj veidot savu dzīvi tādu, kādu to vēlies! Mācies, mīli un ej pati savu ceļu!"

Mājas lapa: http://www.amandabisk.com

A photo posted by Amanda Bisk (@amandabisk) on Jan 19, 2016 at 9:20pm PST

@basebodybabes

Lieliski ieturēts vizuālais stils! Konts, kurā neatradīsi teju nevienu pašu vingrojumu, taču vienmēr varēsi papriecāties par labi trenētiem divu austrāliešu māsu augumiem jaunākajos sporta tērpos. Abas māsas, kurām seko 594 tūkstoši cilvēku, kopā ar iespaidīgas miesa būves fitnesa treneri @australianstrengthcoach (kurš, starp citu, ir precējies ar vienu no viņām!), savus lieliskos augumus veido tieši trenažieru zālē, cilājot svarus.

"Izglītot sievietes par to, kā ēst veselīgi, iegūt un saglabāt labu formu, ir mūsu kaislība. Mēs vēlamies palīdzēt izveidot, lolot un iemīlēt savu ķermeni, lai jūs dzīvotu laimīgu, veselīgu un piepildītu dzīvi!"

Mājas lapa: www.basebodybabes.com/

@kirstygodso

Kērstija ir Nike trenere, kas dzīvo Jaunzēlandē, bet savas misijas ietvaros bieži dodas komandējumos pa visu pasauli. Kērstijas filozofija "Trenēties nekad nav garlaicīgi!" uzrunājusi jau teju 95 tūkstošus sekotāju.

"Būt trenerei ir mans sapņu darbs. Es esmu atkarīga no fitnesa – tā ir mana terapija!"

Mājas lapa: http://news.nike.com/news/nike-women-presents-master-trainer-kirsty-godso

A photo posted by KIRSTY GODSO (@kirstygodso) on Dec 10, 2015 at 1:32pm PST

@reebokwomen

Ja vēlies sekot kādam kontam, aiz kuras nestāv konkrēta personība, iedvesmojies no Reebok sievietēm veltītā konta. Tajā sastapsi atlētiskas un stipras sievietes, kuras patīkami atšķiras no superlunkanajām jogotājām un citām fitnesa meitenēm, kuras reiz bijušas modeles, balerīnas vai dejotājas. Šeit ir īsti sviedri un īsti muskuļi, reāli augumi un reāla iedvesma nepadoties un saglabāt mērķtiecību.

"Labākas. Stiprākas. Mērķtiecīgākas. Mēs esam Fitnesa paaudzes sievietes."

A photo posted by Reebok Women (@reebokwomen) on Dec 18, 2015 at 1:25pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!