Foto: instagram.com/fatgirlfedup
Leksija Rīda, kura dzīvo Indianas štatā, ASV, svēra gandrīz 220 kilogramus, viņas vīrs Denijs – 127. 2016. gada pāris apņēmās sarucināt liekās kilogramu rezerves, kopīgi dedzinot nevēlamos apaļumus. Lai arī apņemšanās bija spēcīga, abi pat nenojauta, ka jau līdz šim brīdim kopā būs atbrīvojušies no aptuveni 178 kilogramiem, raksta "Independent".

Kā daudzi, arī Leksija par progresu vairāku mēnešu garumā informēja savus "Instagram" sekotājus. Viens no sievietes pēdējiem publicētajiem ierakstiem – pirms un pēc foto, salīdzinot abu paveikto.

A post shared by Lexiiii ❤ (@fatgirlfedup) on Nov 28, 2017 at 7:57pm PST

Kā atklājusi Rīda, viņa atbrīvojusies no aptuveni 137 kilogramiem, bet tas viss vien pateicoties viņu mērķtiecīgumam. "Mums nebija īpaši sastādīta ēdienkarte, operācija, personīgais treneris, bet mēs bijām viens otram un mums bija motivācija strādāt smagi katru mīļu dienu." Tas, ko viņi darīja – no savas ikdienas izskauda ātrās ēdināšanas uzkodas, aizstājot tās ar mājās gatavotām maltītēm, kā arī piecas vai sešas reizes nedēļā devās uz sporta zāli.

Pāris no sirds cer, ka viņu spilgtās pārmaiņas kādu iedvesmos izkāpt no savas komforta zonas un mainīt savu dzīvi uz labo pusi. "Mārciņa pa mārciņai, solis pa solim, diena pa dienai – un mēs esam transformējuši savas dzīves un izveidojuši savus ķermeņus tādos cilvēkos, kādi mēs vienmēr esam vēlējušies būt."

A post shared by Lexiiii ❤ (@fatgirlfedup) on Dec 10, 2017 at 9:27am PST

A post shared by Lexiiii ❤ (@fatgirlfedup) on Dec 8, 2017 at 10:28am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!