Foto: Publicitātes foto
Piektdien, 3. augustā, plkst. 19:00 pie tirdzniecības parka Alfa pulcēsies sabiedrībā zināmas un sportiskas dāmas, lai kopā nodotos skriešanas treniņam profesionālo speciālistu vadībā. Lai dāmas būtu gatavas skrējienam, par kvalitatīvu iesildīšanos parūpēsies "DCH Studija" treneris Ralfs Upmanis, bet par uzmundrinājumu pirms starta rūpēsies grupa "PeR". Tā portālu "Delfi" informē pasākuma rīkotāji.

Piektdienas pēcpusdienā t/p Alfa pie C ieejas, ikviens varēs izjust sportisku atmosfēru, gaidot lielāko sporta labdarības pasākumu Baltijā "Nike Riga Run", saņemt jaunāko informāciju par tā norisi un reģistrēties dalībai.

Savukārt plkst. 19.00 visa uzmanība tiks pievērsta Latvijā zināmajām dāmām - organizācijas "Go Blonde" dalībniecēm, TV dīvai Lienei Bērziņai un citām Latvijas slavenībām, kuras ar savu iniciatīvu aicina visas Latvijas sievietes vienoties kopējā skriešanas treniņā. Daudzas no viņām jau iecienījušas "Nike Riga Run" regulāros treniņus Mežaparkā.

Regulāri sportojot, dāmas uzsver arī veselīga uztura nozīmi treniņu procesā, tādēļ ikvienam pasākuma apmeklētājam būs iespēja pārbaudīt zināšanas uztura piramīdas salikšanā no reāliem produktiem, kā arī veldzēt slāpes ar "Rimi" veselīgas ēšanas kustības "Aikāgaršo" šefpavāra Normunda Baranovska sarūpētajiem atspirdzinošiem kokteiļiem.

Savukārt tos, kuri tikai tagad gatavojas uzsākt aktīvu trenēšanos, "Sporta laboratorija" konsultēs par veselības jautājumiem, bet "Nike Riga Run" treneri sniegs padomus par visiem četriem pasākuma sporta veidiem - skriešanu, skrituļslidošanu, rollerslēpošanu un nūjošanu.

"Sportland" zonā risināsies dažādas sportiskas aktivitātes bet "Avon" kosmētikas teltī sportotāji varēs izmantot iespēju tikt pie jaunas frizūras un make-up. Ikvienam pasākuma dalībniekam būs iespēja iesaistīties dažādās nodarbēs un sacensībās, kā arī iegūt vērtīgas balvas no jaunatvērtā veikala "Sportland Alfa".

"Nike Riga Run" ir lielākais sporta labdarības pasākums Latvijā un tiek rīkots jau trešo gadu. Visi ieņēmumi no dalības maksām tiek novirzīti labdarībai - organizācijas "Ziedot.lv" projektam "Mazajām sirsniņām". Pasākuma sauklis "Palīdzi skrienot!" vislabāk raksturo "Nike Riga Run" ideju: piedaloties palīdzēt sev, rūpējoties par savu veselību, tajā pašā laikā sniedzot atbalstu bērniem, kam liegts kustību prieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!