Foto: Publicitātes attēls
Kā bērni un jaunieši, tā pieaugušie un seniori tiek aicināti pieteikt savu dalību skriešanas seriālam "Izskrien Rīgu!", kurā šogad paredzēti pieci posmi – Kronvalda parkā, Arkādijas parkā, Vakarbuļļu pludmalē, Pļavnieku sporta un atpūtas centā un Lucavsalā. Pirmais posms notiks jau 7. maijā.

Jau ceturto gadu Rīgas iedzīvotājiem ir iespēja piedalīties skriešanas seriālā "Izskrien Rīgu!", kurā ikviens aktīva dzīves veida piekritējs var pārbaudīt savu fizisko sagatavotību bērnu skrējienā (500 m), veselības distancē (1 km) vai meistaru grupā (5 vai 10 km). Pieteikties dalībai iespējams tīmekļa vietnē www.izskrienrigu.lv.

Skriešanas seriāls tiek organizēts, lai popularizētu skriešanu kā veselīga dzīvesveida pamatu visu vecumu iedzīvotājiem, kā arī lai dotu iespēju ģimenēm aktīvai brīvā laika pavadīšanai.

Foto: Publicitātes attēls

Pirmais seriāla posms notiks 7. maijā Kronvalda parkā, otrais posms risināsies 4. jūnijā Arkādijas parkā, trešais – 2. jūlijā Vakarbuļļu pludmalē, ceturtais – 6. augustā Pļavnieku sporta un atpūtas centrā, bet sezonas noslēdzošais posms notiks 11. septembrī Lucavsalā. Sacensību sākums visos posmos pulksten 11.

Ikvienam ir iespēja iesaistīties skriešanas seriālā un piedalīties vienā vai vairākos posmos. Organizatori aicina ikvienu iepazīties ar skriešanas seriāla nolikumu, jo salīdzinājumā ar iepriekšējiem gadiem ir mainīti reģistrēšanās noteikumi. Skriešanas seriāla nolikums pieejams vietnē www.izskrienrigu.lv.

Foto: Publicitātes attēls

Ņem vērā, ka reģistrējoties elektroniski līdz 5. maijam (ieskaitot), ir dažādas atlaides, bet par dalību bērnu un veselības skrējienā nav jāmaksā vispār.

Skriešanas seriālu "Izskrien Rīgu!" organizē Rīgas dome, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, to atbalsta "Isostar".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!