Foto: instagram.com/jemwolfie
Lai izveidotu formīgu un tvirtu ķermeni, ir nepieciešams ne vien ieguldīt smagu darbu, bet arī ir jābūt pacietīgai – ne vienmēr perfektos rezultātus ir iespējams novērot tad, kad to ļoti gribētos. Turklāt laika gaitā ir iespējams pilnībā mainīt savu ķermeņa uzbūvi, vienkārši jābūt gana mērķtiecīgai.

Šo patiesību, šķiet, ļoti labi apzinās arī trenere un veselīga dzīvesveida piekritēja no Austrālijas – Džema Vulfija. Viņai vajadzēja trīs gadus, lai pārveidotu savu ķermeni tā, kā to vēlējās viņa, iegūstot smilšu pulksteņa formas figūru, raksta "Popsugar".

A post shared by Jem 🐺 Wolfie (@jemwolfie) on Sep 2, 2017 at 6:47am PDT

Pavisam nesen publicētā fotogrāfijā viņas "Instagram" kontā, Džema dalījās ar savu pieredzi. Fotogrāfijā pa kreisi iespējams aplūkot viņas ķermeni 2014. gadā, kas, kā redzams, ir diezgan tālu no viņas kārotās formas, bet attēlā pa labi – viņas darba augļus pēc trīs gadiem.

Viņa skaidrojusi, ka visu iespējams panākt ar pareizajiem treniņiem un laiku, un ne vienmēr noteicošā loma ir iedzimtajai ķermeņa uzbūvei – arī to ir iespējams mainīt, bet, lai to izdarītu, nav nepieciešamas ķirurģiskas iejaukšanās. "Es vēlos parādīt, ka arī tev ir iespējams iegūt šādas formas," uzsvērusi Džema.

A post shared by Jem 🐺 Wolfie (@jemwolfie) on Oct 2, 2017 at 6:33am PDT

Ja arī tev ir apņemšanās neatmest ar roku un strādāt pie savas figūras, lai iegūtu savu sapņu figūru, iespējams, noderēs kādi no šiem treniņiem, kas veicami mājās, neizmantojot nekādu ekipējumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!