Foto: Publicitātes foto
Svētdien, 4.maijā, klubā "Studio 69" norisināsies ikgadējais IFBB Latvijas čempionāts fitnesā, bodifitnesā, bikini fitnesā, bodibildingā un "mens physique" kategorijās, vēsta pasākuma organizatori.

Sacensībās piedalīsies vairāk kā 170 sportistu no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas un Krievijas, to skaitā arī Eiropas un Pasaules čempionātu godalgoto vietu ieguvēji un finālisti.

Sacensībās tiks noskaidrota labākā Latvijas sportiste fitnesa un bodifitnesa kategorijās, bērnu un jauniešu fitnesa kategorijās, kā arī labākie vīriešu disciplīnu sportisti bodibildinga un mens physique kategorijās. Latvijas bodibildinga vecmeistars Aivars Visockis kārtējo reizi priecēs skatītājus ar savu sniegumu. Divkartējā IFBB Pasaules čempione fitnesā Vanesa Nikola Belova pirmo reizi prezentēs jaunu priekšnesumu, kas gatavots speciāli šim turnīram.

Pasākuma pērle kā ierasts, būs bikini fitnesa kategorija, kur 40 sportistes trijās kategorijās cīnīsies par medaļām. Balvas dalībniecēm ir sarūpējuši ilggadējie bikini fitnesa pasākumu atbalstītāji un federācijas partneri - profesionālais matu kopšanas zīmols "L'Oreal Baltic".

Pasākuma ietvaros notiks IFBB Latvija "Miss Bikini Fitness 2014" Projekta fināls, kurš iesākās 23.februārī, kad 21 meitene izaicināja sevi un pievienojās desmit nedēļu ilgai treniņu, diētas un bikini sacensību sagatavošanas programmai Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas sporta speciālistu vadībā, lai 4. maijā izietu uz skatuves nominācijā "Miss Bikini Fitness 2014" divās kategorijās, līdz 30 gadu vecumam un kategorijā bikini fitness + 30 gadi.

Pasākumu atbalsta sporta klubs "City Fitness", "Change Lingerie", Vingrošanas Olimpiskais Centrs, "CIDO", "Mangaļi", fitnesa klubs "F1", "Royal Casino Spa&Hotel Resort". Pasākumu tiešraidē varēs vērot portālā "Delfi".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!