Foto: Privātais arhīvs

Vēl visu augustu – katru otrdienu, trešdienu un ceturtdienu, Liepājas pludmalē, Pērkones ielas galā, turpināsies bezmaksas vingrošanas nodarbības. Visas vasaras garumā tās vada vingrošanas instruktore Zane Frickausa.

Vingrošanas nodarbības otrdienās un ceturtdienās notiek pulksten 6.30, bet trešdienās – pulksten 10. Nodarbības ilgums ir 45 minūtes. Agrās rīta rosmes būs lielisks veids, kā produktīvi iesākt dienu un pilnvērtīgi sagatavoties tai.

Kā stāsta pati vingrošanas instruktore, tad nodarbību ritms būs pielāgots laika apstākļiem – ja laiks būs nedaudz vēss, nodarbība būs dinamiskāka, izpildot vingrinājumus vairāk stāvus. Siltākā laikā tiks akcentēta stiepšanās un atbrīvošanās, iekļaujot jogas elementus. Vingrošanā uzsvars tiks likts uz ķermeņa izkustināšanu un enerģijas plūsmas atjaunošanu. 

Dalības maksa, piedaloties nodarbībās ir ziedojumi. Dalībniekiem jāpiesakās pie instruktores Zanes Frickausas pa tālruni 26424330. Plašāka informācija atrodama arī sociālā tīkla vietnes "Facebook" domubiedru grupā "Pludmales vingrošana Liepājā"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!