Foto: DELFI
Ikdienā mēs mēdzam atrast daudz un dažādus attaisnojumus, lai fizisko aktivitāšu vietā paslinkotu. Arī tad, kad motivācija sevī atrasta, ne vienmēr pietiek apņēmības ķerties pie darba, jo nereti ceļā stājas tādas atrunas kā laika trūkums, neziņa, kuru sporta klubu izvēlēties, vai citas.

Lai palīdzētu iesācējiem, ikdienas darbos ļoti aizņemtajiem vai tiem, kuri vienkārši vēlas dažādot savas fiziskās aktivitātes, interneta žurnāls "Viņa.lv" sadarbībā ar "Kalcijs.lv" piedāvā satura projektu "Veselības un spēka izaicinājums".

Tajā apkopoti vingrojumi ikvienam, kurš vēlas sportot mājās vai brīvā dabā. Kopā ar profesionālu treneri Miku Embrektu parādīsim dažādas vingrojumu programmas, kas būs piemērotas aizņemtiem cilvēkiem, iesācējiem, kā arī tiem, kuri vēlas sevi izaicināt.

Projekta ietvaros līdz pat septembra izskaņai vienkopus publicēsim ērti pārskatāmus vingrojumus, starp kuriem ikviens atradīs sev piemērotāko programmu. "Veselības un spēka izaicinājumu" aizsāk pieci spēka vingrojumi, kurus veikt mājās, jebkurā parciņā veicams 20 minūšu ilgs vingrinājumu komplekss aizņemtiem cilvēkiem un intensīvs treniņš kaloriju dedzināšanai un visa ķermeņa stiprināšanai.

Turpmākajos rakstos kopā ar treneri Miku Embrektu ieteiksim vingrinājumus muguras stīvuma un sāpju mazināšanai, lieko kilogramu uzveikšanai, piedāvāsim efektīvus ieteikumus vingrošanai pārī un citus profesionālus padomus fiziskās formas uzlabošanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!