Foto: PantherMedia/Scanpix
Lai veiktu pēdējos darbus Vīlandes baptistu draudzes nama pielāgošanai cilvēkiem ar kustību traucējumiem, sestdien, 10. martā, draudze rīko labdarības koncertu, informē draudzes pārstāve Santa Survila.

Koncerta organizatori stāsta, ka koncerts tiek organizēts projektā "Iespēja" un palicis pavisam nedaudz, lai pielāgošanas darbus varētu pabeigt. Šis nav pirmais labdarības koncerts šī mērķa sasniegšanai. Survila informē, ka darbi esot iesākti un daudz jau esot paveikts: uzbrauktuve zālē uzlikta, bet pielāgotās labierīcības plānots pabeigt līdz koncertam.

Koncertā būs vērojams draudzes mūziķu Kluču ģimenes priekšnesums ar vijoles, arfas un kontrabasa skaņām. Tāpat apmeklētājus priecēs fonda "Nāc līdzās!" koris ar diriģentu Rūdolfu Bērtiņu, kā arī fonda Integratīvā mākslas festivāla laureātes - saksofoniste Līva Paula Paleja un flautiste Maija Fogele.

Ieeja koncertā ir bezmaksas, bet tā laikā varēs ziedot fonda "Nāc līdzās!" kora darbības atbalstam un Vīlandes draudzes vides pieejamības projekta turpināšanai. Tā kā draudzes nama pielāgošana vēl nav līdz galam pabeigta, cilvēkiem ratiņkrēslos palīdzēs hokeja kluba "Kurbads" spēlētāji.

Koncerts notiks 10. martā pulksten 16 Rīgā, Vīlandes ielā 9. Plašāka informācija par koncertu pieejama šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!