Foto: VADC

Jau no 2. maija katru nedēļu pirmdienās un ceturtdienās Valsts asinsdonoru centrs (VADC) sadarbībā ar 60min.lv izlozēs ielūgumu četrām personām uz interaktīvo erudīcijas "Izlaušanās spēli" ("Escape Room"), informēja VADC pārstāve Zane Mousavi.

"Escape Room" ir unikāla, speciāli izveidota spēle Rīgā, kur komanda divu līdz četru cilvēku sastāvā tiek ieslēgta uz 60 minūtēm, kuru laikā dalībniekiem ir jārisina prāta mīklas, jāmeklē pavedieni un jāizmanto telpā esošie objekti, lai atrastu visas nepieciešamās atslēgas un izkļūtu ārā. Šī izlaušanās spēle veicina komandas biedru savstarpējo sadarbību, jo tikai kopīgiem spēkiem 60 minūšu laikā var izkļūt no konkrētās telpas.

Visiem asins un asins komponentu donoriem mēneša garumā Valsts asinsdonoru centrā, Sēlpils ielā 9, atstājot savu vārdu un tālruņa numuru, būs iespēja piedalīties izlozē. Uzvarētājus katru pirmdienu un ceturtdienu VADC publicēs sociālajos tīklos, piemēram, savā Facebook lapā, kā arī sazināsies ar viņiem telefoniski un 60min.lv laimīgajiem dāvinās dāvanu kartes dalībai interaktīvajā erudīcijas "Izlaušanās spēlē". Vairāk par spēli vari uzzināt interneta vietnē www.60min.lv.

Tāpat 60min.lv ir kļuvis par Donora Privilēģiju kartes atbalstītāju, turpmāk dāvinot katram kartes īpašniekam 15 procentu atlaidi.

VADC atgādina, ka donori, kuri gada laikā asinis ziedo trīs vai vairāk reizes, vai donori, kas gada laikā ziedo asins komponentus sešas un vairāk reizes, bez maksas saņem Donora Privilēģiju karti. Donora privilēģiju karte dod iespēju visā Latvijas teritorijā saņemt dažādas atlaides.

Valsts asinsdonoru centra darba laiki:

P. 8.00–18.30
O. 8.00–16.30
T. 8.00–16.30
C. 8.00–18.30
Pk. 8.00–14.30

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!