Foto: DELFI

Sākot no pirmdienas, 15. augusta, līdz pat 19. augustam visi donori, kuri apmeklēs Valsts asinsdonoru centru (VADC) vai VADC izbraukumu autobusus, saņems patīkamu dāvanu – iespēju automazgātavā "ForAuto" bez maksas nomazgāt auto, informēja VADC pārstāve Zane Mousavi.

"Arī mēs esam vienā asinsritē ar Valsts asinsdonoru centru un ļoti priecājamies dot savu artavu asins donoru kustības popularizēšanā," sadarbību ar VADC skaidro "ForAuto" pārstāve Maija Lazareva.

Tāpat "ForAuto" ir kļuvis par Donora privilēģiju kartes atbalstītāju, turpmāk dāvinot 20 procentu atlaidi katram kartes īpašniekam.

VADC atgādina, ka donori, kuri gada laikā (365 dienu ietvaros) asinis ziedo trīs vai vairāk reizes, kā arī donori, kuri gada laikā ziedo asins komponentus sešas un vairāk reizes, bez maksas saņem Donora privilēģiju karti. Tā dod iespēju saņemt dažādas atlaides visā Latvijā. Vairāk informācijas par Donora privilēģiju karti var iegūt šeit.

VADC, Sēlpils ielā 9, asinis var ziedot: pirmdien no pulksten 8 līdz 18.30, otrdien un trešdien no pulksten 8 līdz 16.30, ceturtdien līdz pulksten 19, bet piektdien – līdz pulksten 14.30. Informāciju par VADC izbraukumiem uz citām vietām Rīgā un Latvijā atradīsi šeit.

"ForAuto" savus pakalpojumus piedāvā sešās dažādās filiālēs Rīgā: Āzenes ielā 5, Bieķensalas ielā 32, Dārzciema ielā 1, Ķeguma ielā 57, Lubānas ielā 113, un Biķernieku ielā 121.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!