Foto: Shutterstock
Teju katra sieviete atzīs, ka mīļotā vīrieša ķermeņa iepazīšana ir viena no patīkamākajām nodarbēm. Tomēr, neaugoties uz biežo tā aplūkošanu, daudzas stiprā dzimuma ķermeņa funkcijas sievietēm vēl var būt mīkla. Šai sakarā portāls "Women's Health" piedāvā desmit interesantu faktu par stiprā dzimuma augumu.

Vidējais locekļa garums – 14 centimetru

Saskaņā ar pētījumu, kurā piedalījās 1661 vīrietis, atklāts, ka vidējais ereģēta locekļa garums vīriešiem ir 14,14 centimetru. Savukārt īsākais locekļa garums bijis vien 3,98 centimetru, bet garākais – 25,98 centimetru.

Orāla bauda – lielāks izmērs

Iepriekš minētajā pētījumā arī noskaidrots, ka vīriešiem, kuri tika uzbudināti, saņemot orālu apmierinājumu, loceklis erekcijas stāvoklī kļuva lielāks nekā tiem pētījuma dalībniekiem, kuri uzbudinājās paši vai aplūkojot erotiska satura informāciju.

Jutīgie krūtsgali

Vairums sieviešu uzskata, ka krūtsgalu kairināšana vīriešiem baudu nesagādā, bet patiesībā tie spēj sniegt tikpat spēcīgas izjūtas, kādas piemeklē sievietes, prasmīgi tiem pieskaroties.

G punkts

Jutīgā vietiņa līdz šim piedēvēta vien sievietēm, bet arī vīriešiem prostatas rajonā atrodas punkts, kura stimulēšana radīs vēl nebijušu baudu.

17000 folikulu

Kā atklājuši pētnieki, vīrieša bārda satur vidēji 17000 un ne mazāk kā 7000 matiņu folikulu, tādēļ tās iespēja saskrāpēt maigo sievietes ādu nudien nav neparasta.

Priekšādiņas priekšrocība

Četrdesmit četri procenti pasaules vīriešu ir apgraizīti, bet tie stiprā dzimuma pārstāvji, kuri dzimumlocekļa priekšādiņu ir saglabājuši, atzīst, ka tās kairināšana sniedz spēcīgu baudu.

Biezā āda

Vīrieša āda ir par 0,2 mm biezāka nekā sievietes, tādēļ, mīlējoties ar savu partneri vai sniedzot viņam masāžu, vari atļauties spēcīgākus pieskārienus nekā vēlētos tos saņemt pati.

Orgasma laiks

Vīrieša orgasms ilgst vidēji 6 sekundes, savukārt sievietes – 23 sekundes.

Bauda acīm

Vīrieša smadzenēs, skatoties erotiska satura filmas, rodas krietni lielāks uzbudinājums nekā sievietēm. Tas skaidrojams ar krietni attīstītāku pasaules vizuālo uztveri.

Stratēģiskais novietojums

Vīrieša sēklinieki atrodas ķermeņa apakšdaļā tādēļ, lai uzturētos visvēsākajā un stabilākajā temperatūrā. Tā nepieciešama spermas ražošanai un vairošanās funkciju nodrošināšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!