Intensīvas krāsas, dīvaini ornamenti un septiņdesmito gadu šiks – šāds stilu sajaukums ir konkurētspējīgs disko pārtijās. Pinkaini vai pīnēs ieveidoti mati gluži vienkārši ir neatņemama šī stila sastāvdaļa.
Garspalvaini džinsi.
Ungaro
pasviedis neparastu ideju džinsu valkātājiem – izdaiļot tos ar piešņorējamiem, pūkainiem plīša atlokiem! Disko hipiju stila faniem džinsi var būt ar vai bez metāliska spīduma (pēdējā gadījumā tie var būt arī no mākslīgās ādas).

Vēl viens ierosinājums no dizaineru puses – pilnam komplektam šo apģērbu papildināt ar ādas topu un spilgti rozā mohēras džemperīti ar īsām piedurknēm un kapuci. Apavi: augstpapēžu zābaki.

Naivas puķītes. Uz rudeni bariem vien uzplaukušas raibas, miniatūras puķītes Dior un Max Mara apģērbu kolekcijās. Uzgleznoti ziediņi visās varavīksnes krāsās rotā džinsu jakas – pat mugurpusē!

Rudenī savu pirmizrādi piedzīvos arī vatēti, dažāda garuma svārki (tajos var justies kā guļammaisā, un kas gan hipija komfortam vēl vairāk vajadzīgs?). Vēl atliek iespraust kādu košu salmu puķi pogcaurumā, un tipiskais hipiju stils ir gatavs.

Zvaigžņu mirdzums. Aktuālas joprojām ir neona krāsas. Spožu atgriešanos piedzīvo adītie mēteļi, garums – maksi. Disko hipiju stilam piestāv arī dzīvnieku ādu imitācijas, vislabāk – glancēti reptiļādas atdarinājumi vai zvērādu apdruka uz īstas ādas biksēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!