Ir brīži, kad vienkārši vajag apstāties un izbaudīt mirkli. Esam taču to pelnījušas, vai ne? "STV Pirmā!" rubrikā "Mirklis sev. Svinot dzīvi!" dziedātāja Linda Leen un "Amoralle" vadītāja Inese Ozola iesaka savu labsajūtas formulu, kā arī dalās dzīvesgudros padomos.

"Tā dzīve ir šodien," teic Inese Ozola, kura atzinusi, ka sievietēm pašām vajag radīt sev svētkus. Viņa pauž viedokli, ka sieviete ar koši sarkani krāsotām lūpām augstpapēžu kurpēs dzīvē var sasniegt jebko. Inese atgādina, ka sievišķība ir būtiska katrai sievietei – ja kādā tērpā nejūties sievišķīgi, no tā ir jāatbrīvojas. Pašmāju zīmola vadītāja aicina skatīties uz dzīvi pozitīvi, apgalvojot, ka "viss ir tieši tā, kā uz to paskatās".

Arī Linda Leen uzsver, ka būtiski veidot labu pašsajūtu: "Sievietei ir labi justies savā ādā. Ja tu gribi būt laimīga un tu zini, ka tev būs vieglāk sevi mīlēt par pieciem kilogramiem vieglākai, ar īsākiem matiem vai garākiem matiem, tad ej un izdari to!" Viņa skaidro, ka mums jābūt tādām, lai mums pašām gribētos būt kopā ar sevi, tad arī citiem radīsies šī vēlme. Runājot par atpūtu, dziedātāja stāsta, ka viņai vajadzīgs diezgan ilgs laiks sev, un to viņa labprāt pavada ceļojot. "Vienmēr dod sev tikai pašu labāko un nekad neko mazāk," novēl Linda Leen.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!