Foto: Publicitātes foto

Aizvadītā Sieviešu diena šogad iezīmējās ne tikai ar ziediem un apsveikumiem, bet arī nopietniem pārbaudījumiem un draudzīgu cīņu starp septiņām dāmām, kuras sporta klubā "MyFitness" cīnījās par šī gada Sieviešu skrējiena vēstneses lomu konkursa finālā, vēstīts Sieviešu skrējiena mājaslapā.

Izsludinot konkursu, kurā šogad sociālajos tīklos ikviena sieviete varēja pieteikties skrējiena vēstneses statusam, konkursa finālistu rindas pildījās ar ļoti dažādām personībām, kas tikai kārtējo reizi apliecina, cik dažādas un izteiksmīgas ir mūsu sievietes.

Pasākuma gaitā ātri vien tapa skaidrs, ka jebkura no sievietēm būtu lieliska skrējiena vēstnese, turklāt katrai ir savs atšķirīgs stāsts par sporta ienākšanu viņas dzīvē.

Ramona Simona Mežgaile, trīs bērnu māmiņa jau šobrīd motivē citas jaunās mammas pievērsties aktīvajam dzīvesveidam, savukārt Linda Samsonova ir atradusi skriešanā ieroci cīņai ar enerģijas trūkumu, bet Luīzi Mantiņu vienmēr uz priekšu dzenot uzticamais četrkājainais draugs.

Konkursa dvīnes, Martu un Ievu Poļevsku pievērsties daiļslidošanai mudinājuši vecāki, Lindai Ķuzei, konkursa otrai māmiņai, tieši jauniegūtā mammas loma ir kalpojusi par motivatoru uzsākt vēl aktīvāku dzīvesveidu, bet Alisi Putraimu sportam pievērsties aicina tieši daba, ne velti meitene arī pati vada savas brīvdabas treniņu nodarbības.

Par pirmo pasākuma vēstnesi jau aizvadītajā nedēļā oficiāli kļuva 24 gadus vecā Luīze, kura savu ikdienu bez sporta un skriešanas nespēj iedomāties. Viņa stāsta, ka lielākais motivators sportam ir viņas četrkājainais draugs – Ūsiņš. Pateicoties sunim, nekad nav iespējams noslinkot, bet par to, kāpēc tieši viņa būtu laba vēstnese, Luīze atbild vienā vārdā – apņēmība!

Tieši viņas cīņasspars un neatlaidība ir tas, ar ko meitene ir gatava iedvesmot un parādīt, ka, lai cik grūti būtu, uzsākt vai atsākt kustību var vienmēr!

Luīze gan nebūs vienīgā Sieviešu skrējiena vēstnese, jo, pateicoties Sportland un Sportlandmagazine.com organizētajam balsojumam, ikvienam bija iespēja izvēlēties savu favorīti no konkursa finālistēm.

Tiesa, ņemot vērā balsotāju lielo aktivitāti, kā arī katras finālistes personības šarmu, Sieviešu skrējiena organizatori lēma, ka visas konkursantes šogad kļūs par tā vēstnesēm un būs tās, kuras iedvesmos ne tikai piedalīties Sieviešu skrējienā, bet arī iedrošinās katru sievieti pievērsties aktīvam dzīvesveidam.

Fotogalerijā piedāvājam ieskatu skrējiena vēstnešu fotosesijā, savukārt šeit vari noskatīties dalībnieču video intervijas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!