Kā iemācīties mīlēt sevi? Kā pārvarēt kompleksus un neraizēties par iedomātām nepilnībām? Sarunu šovā "Starp mums runājot" pārdomās dalās stiliste un dizainere Indra Salceviča, kura, starp citu, kultivē arī pozitīvo domāšanu projektā "Morethansize".

Salceviča teic, ka ir būtiski pieņemt sevi. "Sākumā jāsāk ar sevi. Jāsāk uz sevi skatīties bišķīt citādāk," tā Salceviča. "Jādzīvo pilnvērtīgi tā dzīve, tad arī būs."

Viņa arī piebilst, ka situācijas mēdz būt dažādas: "Vienmēr būs kāds, kurš padižosies tavā klātbūtnē ar savām resnajām "ļeškām", bet kuras vienkārši ir tikpat resnas, kā tava roka. Vienmēr tas tā būs. Tā tas notiek."

Vaicāta par kompleksiem, piemēram, pirmajā reizē izģērbjoties vīrieša priekšā, Salceviča teic, ka viss nav tik viennozīmīgi: "Tas ir visām droši vien. Tas nav tikai attiecināms tikai uz apaļām meitenēm. Pilnīgi visām tā ir."

"Es neesmu savā dzīvē satikusi cilvēku, kurš iekšēji un ārēji jūtas tik perfekti – vienmēr viņš atradīs problēmu sev. Ja viņam patiks gurni, viņam nepatiks, kādi viņam ir kaulaini ceļi."

Salceviča rezumē, ka apkārt kultivētie stāsti par perfektajiem standartiem mūs ietekmē, jo mēs vēlamies kaut kam līdzināties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!