Viedtālrunis bez kautrēšanās var tikt uzskatīts par kabatas izmēra čemodānu, kas piepildīts ar visu nepieciešamo kā atpūtai, tā darbam un vēl daudzām citām dzīves situācijām. ASV jau daudzi ārsti arī saviem pacientiem iesaka veselības uzlabošanai izmantot dažādas aplikācijas. Lūk, viedtālruņu aplikācijas, kas palīdzēs šovasar uzlabot arī tavu fizisko un emocionālo veselību.

Padari treniņu jautru

Foto: Shutterstock

Aplikācijas nosaukums: Zombies, Run!

Aplikācija "The Zombies, Run!" skriešanas treniņu padarīs par zombiju apokalipses spēli. Tai ir gan specefekti, kas atgādina skaņas, kad zombiji dzenas pakaļ, gan instrukcija, kā no tiem izvairīties. Aplikācija ietver vairāk nekā 30 dažādas misijas un skrējienus, kas padarīs skriešanu daudzveidīgāku un aizraujošāku

Izmaksas: Pieejama gan bezmaksas, gan maksas versija iOs un Android sistēmām

Saņem samaksu par sportošanu

Aplikācijas nosaukums: GymPact

Šī aplikācija palīdzēs sporta zāles abonementā ieguldīto naudu izmantot optimāli un pat atpelnīt. Tev pienāksies nauda par katru reizi, kad piereģistrēsies sporta zālē (tā nāk no cilvēkiem, kas izlaiduši treniņu). "GymPact's" statistika rāda, ka cilvēki, kas to lieto, izpilda aptuveni 90% no sev uzliktajiem mērķiem

Izmaksas: Bez maksas. Pieejama iOs lietotājiem, bet Android versija vēl tiek izstrādāta.

Ēd veselīgāk

Aplikācijas nosaukums: Fooducate

Lielāko daļu cilvēku visā pasaulē mulsina uzturvērtības marķējums uz pārtikas produktiem. Ar "Fooducate" aplikāciju vairs nebūs jāmin, kāda ir ēdiena uzturvērtība – vienkārši jānoskenē tā svītru kods, un uzzināsi produkta labās un sliktās īpašības, bet dažiem produktiem arī alternatīvas. Var pat salīdzināt divus produktus, lai redzētu, kas ir veselīgāks.

Izmaksas: Bez maksas gan iOs, gan Android lietotājiem.

Izvairies no pārguruma ceļojuma laikā

Aplikācijas nosaukums: Jet Lag Rx

Vasaras ceļojums, īpaši, ja tas saistīts ar garu pārlidojumu, var būt ļoti nogurdinošs un burtiski izsūkt spēkus. Šī aplikācija palīdzēs ar to tikt galā – ievadi sava ceļojuma sākuma punktu un beigu punktu, kā arī citus parametrus, un tā izrēķinās precīzus laikus, kad vajadzētu gulēt, ēst, mainīt apgaismojumu un izstaipīt kājas, lai laika joslu maiņa nebūtu apgrūtinājums, un tu nebūtu pārguris, nonākot galamērķī.

Izmaksas: 9,99 dolāri (8,93 eiro). Izstrādāta iOs lietotājiem.

Pārbaudi dzimumzīmes

Aplikācijas nosaukums: Skin Scan

Uzņem jebkura aizdomīga ādas veidojuma attēlu un izanalizē to ar aplikācijas palīdzību. Šī aplikācija ir labs veids, kā pārliecināt sevi par to, vai nepieciešams doties pie dermatologa, vai nē. Ar tās palīdzību pat var sekot dzimumzīmes attīstībai un iespējamām izmaiņām. 

Izmaksas: 4,99 ASV dolāri (4,46 eiro). Pieejama iOs lietotājiem.

Sāc nodarboties ar meditāciju

Aplikācijas nosaukums: The Relax and Rest Guided Meditations

Šī ir laba aplikācija iesācējiem. Tā dod labu ieskatu meditācijas pamatos. Tā dod tūlītēju piekļuvi trim dažāda garuma meditācijās veidiem, kas palīdzēs koncentrēties uz savu elpošanu un atpūsties - pat tad, ja ir tikai piecas minūtes laika.

Izmaksas: 0,99 ASV dolāri (0,89 eiro). Pieejama gan iOs, gan Android lietotājiem

Izgulies

Aplikācijas nosaukums:
Sleep Cycle

Miegs veselības uzturēšanai ir ļoti svarīgs. Uzstādi iespējamos celšanās laikus un novieto telefonu netālu no gultas, lai aplikācija var izsekot kustībām miega laikā. Tā izanalizēs iegūto informāciju un uzstādīs modinātāju uz brīdi, kad miegs ir vis trauslākais – tāpēc pamošanās būs viegla. 

Izmaksas: 0,99 dolāri (0,89 eiro). Pieejams iOs sistēmas lietotājiem.

Uzturi asu prātu

Aplikācijas nosaukums: Brain Trainer

Šo aplikāciju izstrādājis Lumosity.com un tā piedāvā mentālu treniņu. Tajā ir dučiem prāta spēļu, kas palīdz uzlabot atmiņu, uzlabo uztveri un reakciju, pat palielina radošumu un zināšanas. 

Izmaksas: Pirmās piecas spēles ir bez maksas. Pieejams iOs lietotājiem.

Raksta tapšanā izmantota informācija no: completelyyou.com

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!