Foto: 2bmodels

Jautājums: Sveiki! Gribēju painteresēties, ja man ir 22 gadi, vai tad nav iespējams pieteikties Ford Models konkursam? Atbilstu visiem pārējiem parametriem. Ar cieņu, Sanita.

Atbild Līga Meinarte, 2bmodels radošā direktore:

Sveika, Sanita!

Paldies par jautājumu! Mēs līdz šim esam saņēmuši anketas no meitenēm, kas varbūt arī tieši neatbilst visiem parametriem, bet tik un tā visas anketas rūpīgi izskatām. Un, ja meitenei tiešām ir dotības, lai kļūtu par modeli, tad vecuma neatbilstība noteiktajam Ford Models konkursa parametram nav šķērslis, lai darbotos šajā jomā.

Runājot tieši par Ford Models Supermodel of the World, tad šajā konkursā tiešām ir ļoti konkrēti parametri, jo tā kā tas ir starptautisks konkurss, tad mēs nosacījumus nemainām. Ja Tev ir interese, tad mēs Tev iesakām pieteikties jebkurā modeļu aģentūrā, kas ir Latvijas Modeļu Aģentu Asociācijā un izvēlēties aģentūru, kas Tev šķiet vislabākā!

Lasītāju ievērībai: Lai saņemtu speciālista e-konsultāciju, lūdzu, nosūti savu jautājumu uz e-pasta adresi: sieviete@delfi.lv. Redakcija patur tiesības rediģēt teksta garumu un pareizrakstību, kā arī saglabāt vēstules autora anonimitāti. Šiem ieteikumiem ir tikai izglītojošs nolūks, un tie nevar aizstāt speciālista konsultāciju klātienē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!