Foto: PantherMedia/Scanpix
Man ir apaļīgas kājas. Mana ķermeņa svars ir 55 kg. Augšdaļa ir tieva, bet aukšstilbi un apakšstilbi ir resni. Nodarbojos ar fitnesu, bet nekādi nevaru iegūt kāju slaidumu. Ko Jūs man varētu ietekt, varbūt kādas procedūras? Iepriekš paldies!
Atbild Terēze Beļkova, kosmetoloģe, GMT Beauty ķermeņa kopšanas speciāliste, trenere, "GMT Beauty Trade", SIA

Labdien! Lai sniegtu Jums izsmeļošu atbildi - ir par maz informācijas. Nodarbošanās ar fitnesu, diemžēl, ne vienmēr nodrošina vēlamo slaido kāju formu, jo fiziska slodze nodrošina muskuļu masas pieaugumu.

Lai saprastu apaļīguma iemeslu, iesaku Jums doties uz konsultāciju pie ķermeņa estētikas speciālista "GMT BEAUTY" sky&more, 4 Dimensija dr. Guna Havensone, WELLSLIM centrs Ramona Bergfelde, kurš palīdzētu Jums izprast patiesos nevēlamā apjoma iemeslus un kopā ar Jums arī noteiktu optimālāko veidu vēlamā rezultāta sasniegšanai.

Lasītāju ievērībai: Lai saņemtu speciālista e-konsultāciju, lūdzu, nosūti savu jautājumu uz e-pasta adresi: sieviete@delfi.lv. Redakcija patur tiesības rediģēt tekstu. Speciālistu ieteikumiem ir tikai izglītojošs raksturs, un tie nevar aizstāt speciālista konsultāciju klātienē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!