Foto: 2bmodels

Jautājums: Vēlos uzzināt, vai par fotomodeli var kļūt tikai meitenes līdz 20 gadiem un vai sievietēm pēc 30 tas arī ir iespējams? Un, ja tādi kastingi notiek, kur var iepazīties ar rezultātiem? Ar cieņu, Tamāra.

Atbild Agris Blaubuks, Ford Models skauts Eiropā, modeļu aģentūras 2bmodels direktors:

Sveika, Tamāra! Par fotomodeli var kļūt jebkurā vecumā. Pasaules lielākajās modes pilsētās ir iespēja fotografēties dažādiem katalogiem, kā arī filmēties reklāmām. Diemžēl Latvijā šāda prakse nav īpaši attīstīta, līdz ar to nav arī modeļu aģentūru sievietēm pēc 30, kas strādātu ar šādiem pasūtījumiem.

Ko es varētu Tev ieteikt? Vari pati nosūtīt savu portfolio dažādām Latvijas reklāmas aģentūrām un filmu studijām, jo, iespējams, kādreiz viņiem reklāmai vajadzēs tieši Tevi! Lai veicas!

Lasītāju ievērībai: Lai saņemtu speciālista e-konsultāciju, lūdzu, nosūti savu jautājumu uz e-pasta adresi: sieviete@delfi.lv. Redakcija patur tiesības rediģēt teksta garumu un pareizrakstību, kā arī saglabāt vēstules autora anonimitāti. Šiem ieteikumiem ir tikai izglītojošs nolūks, un tie nevar aizstāt speciālista konsultāciju klātienē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!