Foto: PantherMedia/Scanpix
Man sāp un gurst kājas. Biju uz kāju vēnu "DUPLEX US", tur man viss ir kārtībā. Dakteris teica, ka, iespējams, kājas sāp un gurst no saistaudu slimības. Ieteicams esot pārbaudīt asins analīzes. Kādas tās būtu? Un pie kāda ārsta man doties, lai es varētu noskaidrot, no kā man gurst un rodas sāpes kājās?
Anda Kariņa, Kariņas A. ģimenes ārsta prakse

Labdien! Vispirms dodieties pie sava ģimenes ārsta. Ģimenes ārsts nozīmēs pareizās analīzes un izmeklējumus, ieteiks pareizā speciālista konsultāciju. Iemesli Jūsu simptomiem var būt dažādi - išēmija, kāju artēriju bojājuma dēļ, muguras skriemeļu problēmas, minētās saistaudu saslimšanas, reakcija uz holesterīnu pazeminošiem medikamentiem u.c.

Atbild Laimdota Karpinska, "Mugurkaula veselības centrs", SIA

Labdien! Dodieties pie sava ģimenes ārsta, lai nozīmē Jums visus iespējamos izmeklējumus.

Atbild Dr.G.Bērziņa, neirologs, fizikālās medicīnas ārsts, rehabilitologs, "Sanare KRC Jaunķemeri", SIALabdien!

Ar jebkuriem, arī Jūsu veselības traucējumiem, jāgriežās pie ģimenes ārsta, veicot analīzes, izmeklējumus un speciālistu kosultācijas. Ja vēlaties maksas speciālistu, tas varētu būt internists - speciālists, kas pārzina plašu saslimšanu klāstu!

Lasītāju ievērībai: Lai saņemtu speciālista e-konsultāciju, lūdzu, nosūti savu jautājumu uz e-pasta adresi: sieviete@delfi.lv. Redakcija patur tiesības rediģēt tekstu. Speciālistu ieteikumiem ir tikai izglītojošs raksturs, un tie nevar aizstāt speciālista konsultāciju klātienē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!