Foto: PantherMedia/Scanpix
Vairumā gadījumu dažādu diētu ieteikumi lielākoties sastāv no padoma uzturā lietot vairāk dārzeņu un augļu, pilngraudu produktu un olbaltumvielu. Kāds Arizonā dzīvojošs vīrietis nolēmis iet savu ceļu un izgudrojis inovatīvu diētu, kas sniegusi arī vērā ņemamus rezultātus, vēstī portāls "Mnn".

Īvo Terra jau mēnesi pārtiek tikai no alus un desiņām, un viņa liekie kilogrami zūd vēja spārniem. Neparasto diētu vīrietis atklāja pirms trīs gadiem un ik gadu, atzīmējot tradicionālo Oktoberfestu, mēneša garumā neēd neko citu, kā desiņas, uzdzerot tām miestiņu. Pērn, vīrietim šādi izdevies zaudēt sešus kilogramus trīsdesmit dienu laikā.

"Lielākā daļa Terra zaudētā svara sastāvēja no ķermeņa taukiem, savukārt viņa holesterīna līmenis kritās par trešdaļu. Mēs veicām analīzes, lai pārbaudītu, vai aknām nav nodarīti kaitējumi, Terra veselības stāvoklim pievēršot vislielāko rūpību," atklājis vīrieša ārsts.

Jāpiebilst, ka Terra dienā izdzēra sešas pudeles alus, apēdot tikai divas mednieku desiņas, tā ievērojot 1500 kaloriju diētu dienā un nemitīgi jūtot izsalkumu.

"Protams, es nejūtos paēdis un apmierināts, bet, tā kā svars ir jāsamazina, šis ir viens no man piemērotākajiem veidiem, kā ievērot diētu, un tas galu galā ir tikai mēnesis nelielu mocību," medijiem atzinis vīrietis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!