Foto: Panther Media/Scanpix

No 1. novembra līdz mēneša beigām visiem donoriem, kuri ziedos asinis Valsts asinsdonoru centrā (VADC) Sēlpils ielā 9, VADC komandas izbraukuma vietās Rīgā vai asins sagatavošanas nodaļās Paula Stradiņa klīniskājā universitātes slimnīcā un Rīgas Austrumu klīniskajā universitātes slimnīcā, optikas salono tīkls "Fielmann" dāvās patīkamu pārsteigumu, informēja VADC pārstāve Zane Mousavi.

Katrs donors no "Fielmann" saņems mikrošķiedras briļļu tīrāmo lupatiņu un dāvanu kuponu 20 eiro vērtībā, kuru iespējams izmantot divējādi: vai nu veicot bezmaksas redzes pārbaudi, vai iegādājoties koriģējošās brilles vai saulesbrilles ar atlaidi līdz 20 eiro visos "Fielmann" optikas salonos Latvijā un Lietuvā.

"Ikvienam cilvēkam dzīvē var pienākt diena, kad ir nepieciešamas asinis. Mēs nekad nezinām, kas notiks rīt, tāpēc mums citam cits ir jāatbalsta. Kopīgiem spēkiem mēs varam panākt daudz vairāk," aicina "Fielmann" pārstāve Evija Barkāne.

VADC atgādina, ka ziedojot asins, nepieciešams uzrādīt personu apliecinošu dokumentu – pasi vai ID karti. Nepieciešams līdzi paņemt arī bankas konta numuru, jo, lai pēc asins nodošanas procedūras varētu iestiprināties un atgūt spēkus, donors saņem kompensāciju pusdienām – 4,27 eiro, kas tiek pārskaitīta uz norādīto kontu (skaidrā naudā to saņemt nav iespējams).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!