Cēlie panki – tie ir rokenrola dumpinieki, kuri nu ir pieauguši. No Sex Pistols laikiem dumpinieku skrandainā mode kļuvusi daudz izsmalcinātāka. Arī smalkajās aprindās netrūkst brīvdomātāju.

Iedomājieties
No Doubt
dziedātājas Gvenas Stefānijas un dizaineres Vivjēnas Vestvudas stilus. Iedomājieties ķēdītes un rāvējslēdzējus, kas ādas apģērbiem piešķir rafinētus akcentus un pēc vēlēšanās var citu acīm atklāt satraucošus skatus. Vēl pievienojiet gaiši violeto krāsu, kas ir jaunais meikapa hīts.

Iedomājieties Eiropas panku stilu un skotu rūtainos audumus. Iedomājieties dizčiltīgos pankus, kuri ir autsaideri savā bagātības un izsmalcinātās gaumes vidē. Sajauciet to visu kopā, un jūs iegūsiet skaidru priekšstatu, kas ir jaunās sezonas majestātiskā panku mode.

Augstas apkaklītes. Aktuāla detaļa, kas piesaista uzmanību – milzīgas, augstas atlokāmās apkaklītes svīteriem. Savukārt džemperītis bez piedurknēm ir atbilstoši stilam rupjā adījumā, taču no vissmalkākās dzijas (vilna ar kašmiru un zīdu).

Lielisks papildinājums pie tiem ir melnas ādas bikses pēc džinsu piegriezuma vai šauri ādas svārciņi. Stilu var pieslīpēt ar kniedētēm rokassprādzēm un ādas cimdiem.

Ēnu rotaļas. Erotisks meikaps: gaišs pamata tonis, ko sedz nedaudz ēnas, kas toties ir izceltas sevišķi uzkrītoši. Piemēram, kā violeta līnija, kas novilkta tikai gar apakšējā plakstiņa malu un turpinās sāniski uz augšu.

Vislabāk šāds meikaps izdodas, ja vispirms līniju velk ar kontūrzīmuli un pēc tam šo līniju notušē ar violetajām acu ēnām. Skropstas uzrkāso tikai augšējiem plakstiņiem. Uz lūpu krāsu uzklāj vēl papildus mirdzumu.

Mākslinieciski toņi. Jāprot atrast sevī mākslinieces talantu, lai izvēlētos saskanīgas toņu nianses, kas tiek izmantotas Panku stila meikapā. Šeit tiek izmantotas košas violetās krāsas nianses, lai panāktu efektu - tonis tonī, un spēlētos ar matētās un mirdzošās krāsas kontrastiem.

Brīvību kājām! Panku stils pieļauj valkāt apspīlētas bikses, ar šķēlumu apakšdaļā, kas atsedz tīkliņzeķes. Šķēlumu var nodrošināt ar rāvējslēdzēju. Pie šādām biksēm klāt nāk ādas jaka, kurai ir gluži jauns modelis – sportisks bluzons, ko velk pār galvu, tam ir augsta atlokāma apkaklīte un, kabatu vietā, liela soma uz vēdera, kurā var sabāzt rokas.

Nabas atkailināšana. Aktuāls moments tām, kuras grib atkailināt kādu ķermeņa daļu, jostas vietā tiek atvilkts vaļā rāvējslēdzējs – un ikdienas tērps pārvēršas par pavedinošu vakartērpu. Stila tendence pusgarām vakarkleitām, ir augsta apkaklīte. Sintētikas, nevis kažokādas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!