Foto: Shutterstock
Pasaulē Svētā Valentīna dienu atzīmē jau kopš 18. gadsimta. Pēc statistikas, aptuveni 75% sieviešu vēlētos šajā dienā saņemt oriģinālu dāvanu, savukārt neprecētas meitenes sapņo izdzirdēt rokas un sirds piedāvājumu. Taču ir arī cita statistika. ASV puse neprecētu pāru šķiras tieši 14 februārī. Kāpēc? Varbūt tāpēc, ka nesaņem no savas otrās pusītes to dāvanu, uz kuru bija cerēts?

Kā pārsteigt un iepriecināt savu mīļoto cilvēku? Psihologi iesaka neklusēt un pastāstīt partnerim par savām vēlmēm. Bet dažkārt labāk ņemt iniciatīvu savās rokās. Tas ļaus jums pasargāt savus tuviniekus no bezmērķīgas laika tērēšanas, meklējot piemērotu dāvanu svētkos.

Vilinošs Valentīndienas piedāvājums par izdevīgu cenu

Mēs aicinām jūs uz Jūrmalu. Piektdien, 13 februārī, pēc plkst. 18.00 jūs jau varēsiet atslābināties divvietīgajā numurā mūsu galvenajā korpusā Bulduros, apmeklēt 25 metrus garo minerālūdens baseinu un pirts kompleksu, kā arī baudīt vakariņas mūsu kafejnīcā.

Brokastis 14. februāra rītā varat pasūtīt numuriņā. Pēc tam mēs gaidīsim jūs SPA kompleksā. Daiļā dzimuma pārstāvēm piedāvājam izbaudīt vannu "Greipfrūts un marakuja", kuras ūdenim ir piesātināta oranža krāsa. Pasakainais eksotisko augļu aromāts dāvās jums neaizmirstamus mirkļus un noņems spriedzi, savukārt dabīgās sastāvdaļas maigi mitrinās un baros ādu, atjaunojot tās tvirtumu un elastību.

Savukārt kungus gaidīs vanna "Laimes brīži" ar magoņu un kaņepju eļļu, apburošu smaržu un bagātīgi sarkanas krāsas ūdeni. Šāds salikums ļaus aizmirst par ikdienas rūpēm, kā arī noņems stresu un nogurumu.

Noņemt nedēļas laikā uzkrāto spriedzi un atbrīvoties no negatīvām emocijām palīdzēs maigā galvas un apkakles zonas masāža ar augstas frekvences maiņstrāvas impulsiem (darsonvalizācija).

Sestdien mēs piedāvājam jums apmeklēt vēl vienu noderīgu procedūru - pēdu masāžu, kas stimulē daudzu iekšējo orgānu darbību un nostiprina imunitāti. Bez tam, šāda masāža ir arī unikāla enerģētiskā vingrošana, jo, kā zināms, uz pēdām ir izvietotas īpašas zonas, kuru stimulācija palīdz atjaunot enerģijas plūsmu, kā arī ļauj sasniegt iekšējo līdzsvaru un harmoniju. 

Nav noslēpums, ka viens no labākajiem pašsajūtas uzlabošanas veidiem ir nesteidzīgas pastaigas gar jūras krastu. To jūs varēsiet baudīt pēc pusdienām, savukārt dienas otrajā pusē piedāvājam vēlreiz apmeklēt mūsu minerālūdens baseinu un izdzert skābekļa kokteili.  

Vakarā jūs gaidīs romantiskas vakariņas ar šampanieti sveču gaismā.

Svētdien, 15 februārī, jūs varēsiet ieturēt gardas brokastis, veldzēties baseinā un apmeklēt saunu. Tūrē ir iekļautas arī svētdienas pusdienas un skābekļa kokteilis.  

Ir pieejamas divas pakalpojumu paketes ar dzīvošanu standarta vai luksusa kategorijas numuriņā. 3 dienu romantiskās tūres īpašā cena divām personām ir sākot no 170 eiro. Rezervēt tūri varat pie mūsu sanatorijas pārstāvja Jūrmalas domes kopējā stendā izstādē "Balttur 2015", kas norisināsies Ķīpsalas izstāžu hallē no 6. līdz 8. februārim, vai pa tālruni +371 66014111.

8. marts: gatavojam dāvanas laicīgi

Priekšā ir vēl vieni skaisti pavasara svētki - 8. marts. Šajos svētkos, protams neiztikt bez ziediem, taču, ja vēlaties uzdāvināt arī kādu īpašu dāvanu, tad varam piedāvāt universālu risinājumu, kas vienlīdz labi noderēs gan jaunai meitenei, gan valdzinošai sievietei, gan apburošai kolēģei - dāvanu kartes  atveseļošanās un SPA procedūru dienas paketēm "Skaistuma formula", "Veselības formula" un "Jaunības formula". Šādu dāvanu karti var izmantot jebkurā ērtā laikā, tajā skaitā arī brīvdienās.  

Katrā dienas paketē (bez dzīvošanas) ir iekļautas piecas procedūras, tajā skaitā SPA kapsulas vai sausās ogļskābās vannas seanss, masāža uz unikālās kušetes Nuga best, sāls istabas un minerālūdens baseina apmeklējums.

SPA kapsulu var pielāgot konkrētā cilvēka vajadzībām, kā arī izvēlēties vienu no vairāk kā desmit programmām - "novājēšana", "relaksācija", "ādas atjaunošana", "sārņu izvadīšana" u.c.

Masāža uz unikālās kušetes Nuga Best ļauj atgriezt locītavām un mugurkaulam kustīgumu, kā arī veicina organisma atjaunošanos un palīdz atbrīvoties no celulīta.

Ogļskābā vanna paplašina asinsvadus un uzlabo audu asins apgādi, kā arī stimulē vielmaiņu, palēnina novecošanās procesus un veicina novājināta organisma atveseļošanos.

Dāvanu kartes cena - no 27 līdz 30 eiro. Šo lielisko dāvanu uz Svētā Valentīna dienu vai 8. martu jūs arī varat iegādāties izstādē "Balttour 2015" vai pie mums sanatorijā.

Starpsezona: atpūta un ārstēšana par pievilcīgām cenām

Pēdējos gados Latvijā aktīvi atdzimst kūrortu un sanatoriju ārstēšanas tradīcijas. Ārsti rekomendē pat pēc nelielas sezonas saaukstēšanas iziet nepieciešamo rehabilitācijas kursu, jo pat nenozīmīgas, no pirmā skata, slimības sekas vēlāk var radīt nopietnus draudus mūsu veselībai.

Jūrmala vienmēr ir lepojusies ar saviem kūrortiem un dziednīcām. Bulduros, tikai 20 km attālumā no Rīgas, atrodas sanatorija "Belorusija", kas piedāvā unikālu iespēju - atpūtu un ārstēšanu starpsezonā par pievilcīgām cenām.  

Mēs esam sagatavojuši arī īpašu akciju. Iegādājoties atveseļošanās tūri līdz 30. aprīlim, jūs saņemsiet bezmaksas kardiologa, neirologa, rehabilitologa, dietologa vai fizikālās terapijas ārsta konsultāciju. Rehabilitācijas kursu varat iegādāties sev vai arī uzdāvināt to saviem vecākiem.  

Piebildīsim, ka līdz 31. maijam pakete "viss iekļauts" vienai personai maksā no 45 eiro diennaktī. Cenā ir iekļauta dzīvošana, piecreizēja ēdināšana, minerālūdens baseina un sāls istabas apmeklējums, kā arī ārsta nozīmētās ārstnieciskās un SPA procedūras. Mūsu dziednīcā jūs visu diennakti atradīsieties ārstu uzraudzībā, bet medicīniskās procedūras ir pieejamas katru dienu, tajā skaitā arī brīvdienās.  

Mēs esam izstrādājuši īpašas rehabilitācijas programmas pacientiem ar elpošanas orgānu, gremošanas trakta un balsta un kustību aparāta saslimšanām. Speciālas programmas tiek piedāvātas arī pacientiem, kas sirgst ar sirds un asinsvadu slimībām, nervu sistēmas saslimšanām un ginekoloģiskām kaitēm.

Pagājušajā gadā mēs ieviesām divus jaunus ārstniecības kursus - "Bieži slimojošu bērnu rehabilitācija" un "Bērnu stājas traucējumi".

Savu popularitāti jau vairākus gadus no vietas nezaudē programma "Figūras korekcija", kas palīdz atbrīvoties no liekiem kilogramiem un atgūt plaukstošu izskatu.

Savukārt, rudeni mūsu pakalpojumu klāstā parādījās divas jaunas SPA programmas - "Ideāls siluets" un "Detoksikācija un apjomu samazināšana", kas izstrādātas labākajās termālās terapijas tradīcijās. SPA rituālu, kuros tiek izmantota slavenā itāļu kosmētika "Isola di Ischia", atveseļojošo efektu nodrošina ārstniecisko dubļu un un aromātisko eļļu kompleksā iedarbība, kā arī īpašā limfodrenāžas masāža, kas tiek veikta tajā skaitā ar siltiem jūras gliemežvākiem. Termālā terapija nodrošina ne tikai ķermeņa vispārējo atveseļošanos, bet arī visu organisma sistēmu pretnovecošanas profilaksi.

Izstrādājot kompleksās SPA programmas, mēs esam parūpējušies, lai procedūras neatkārtotos, bet katra nākamā divas stundas ilgā manipulācija pastiprinātu un nostiprinātu iepriekšējās procedūras sniegto efektu. Jūs varat izvēlēties trīs, piecas vai septiņas dienas ilgu ārstēšanas kursu.  

Laipni lūdzam!


Sanatorija "Belorusija" Jūrmalā, Bulduru prospektā 4/8.

Rezervācija pa tālruni 66014111 vai rakstot uz e-pastu rezervacija@belorusija.lv.

Sīkāka informācija pa tālruņiem: 66014100, 67752148.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!