Foto: Mareks Gaļinovskis
Līdz brīdim, kad Mežaparka alejas jau ceturto gadu piepildīs vairāki tūkstoši aktīvu daiļā dzimuma pārstāvju, kas piedalīsies Sieviešu skrējienā, atlikušas vien dažas dienas. Lai svētdienas rīts pirms starta būtu mierīgāks un tiktu pavadīts bez liekas steigas, pasākuma organizatori aicina uz "Expo" jeb numuru izņemšanas stends, kas tiks atklāts 8. jūnijā tirdzniecības centrā "Domina Shopping" un darbosies līdz piektdienas vakaram, informē Sieviešu skrējiena organizatori.

Visas trīs dienas "Expo" atradīsies t/c "Domina Shopping", Ieriķu ielā 3, centrālajā laukumā, iepretim restorānam "Vairāk saules". Skrējiena dalībnieces īpaši aicinātas "Expo" apmeklēt tā atklāšanas dienā – trešdien no pulksten 17 līdz 21. Noskaņu, kas jau pamazām uzvedinās uz gaidāmā starta sajūtām un priecīgo satraukumu, radīs dīdžejs.

Dāmas, kuras starta numurus saņemt ieradīsies veicīgāk, kopā ar sacensību dokumentiem saņems arī dažādas atbalstītāju sarūpētas dāvaniņas. Pirmās 50 sievietes savā īpašumā iegūs "Lakto Pro" raudzēta piena proteīna dzērienu, savukārt pirmās 100 – "Bella" dāvanu maisiņus un 40 procentu atlaižu kuponu "Nike" preču pirkumam.

Katra piektā dalībniece saņems dāvanu no "Tieto Latvija", bet ikviena sieviete, kura izņems numuru, – dažādus izdevīgus piedāvājumus no citiem pasākuma atbalstītājiem. Starta numurs ir pirmā svarīgākā lieta, kas jāņem līdzi, dodoties trasē, taču otrā un ne mazāk nozīmīgā, ir motivācija paveikt iesākto.

Abās pārējās dienās, ceturtdien un piektdien, "Expo" darbosies no pulksten 11 līdz 21. Visu trīs dienu laikā dalībnieces, kas jau reģistrējušās pasākumam, varēs saņemt savus starta numurus, līdzi ņemot personu apliecinošu dokumentu. Sacensību numuru var izņemt arī cita persona, uzrādot dalībnieces parakstītu apliecinājuma vēstuli, kurā ļauj konkrētajai personai izņemt savu numuru. Uzņēmumu komandām numurus var izņemt viens pārstāvis, iepriekš iesūtot dalībnieku sarakstu uz e-pastu info@sieviesuskrejiens.lv.

Savukārt dāmas, kuras vēl nav pieteikušās pasākumam un tieši šonedēļ sapratušas, ka nedēļas nogale nebūs iedomājama bez Sieviešu skrējiena – "Expo" varēs reģistrēt dalību kādā no distancēm par zemāku cenu, nekā tā būs pasākuma dienā.

Uzzini vairāk par pasākumu un seko līdzi aktualitātēm mājaslapā "Sieviesuskrejiens.lv" vai skrējiena "Facebook" lapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!