Foto: AFP/Scanpix
Krūšu izmēru nosaka ģenētiska iedzimtība un sievietes organisma hormonālais līmenis dzīves laikā, tomēr to iespējams mainīt ne tikai ķirurģiskā ceļā, bet arī ar diētas palīdzību. Tiesa, izmaiņas nebūs kardinālas, tomēr ar tām var pietikt, lai uzlabotu sievietes pašapziņu, vēstī portāls "Live Strong", piedāvājot trīs ieteikumus krūšu "audzēšanas" diētā.

Labie tauki

Palielini uzņemto tā dēvēto veselīgo tauku un eļļu patēriņu savā uzturā, un tā rezultātā palielināsies tavs svars, taukiem nogulsnējoties arī krūtīs, kas sastāv no taukaudiem, kā arī neliela daudzuma muskuļaudiem.

Tiesa, tauku uzkrāšanos nav iespējams pilnībā kontrolēt, un tie var parādīties arī uz gurniem, pēcpuses, augšstilbiem un vēdera, brīdina "Live Strond".

Ēdieni, kas sastāv no veselīgajiem taukiem ir avokado un tā eļļa, olīves un to eļļa, rieksti, sēklas, kā arī treknas zivis, piemēram, siļķes.

Soja

Soja un tās produkti, piemēram, sojas pupiņas, sojas piens, kā arī tā dēvētā "gaļa", satur augstu fitoestrogēna daudzumu, kam piemīt tās pašas funkcijas, kas sievišķajam hormonam estrogēnam, kura ietekmē palielinās sievietes krūtis menstruāciju laikā.

Augļi un dārzeņi

Izvēlies augļus un dārzeņus, kas bagāti fitoestrogēnu! Lielākais tā saturs konstatēts sojā, tomēr arī burkānos, ķiršos un bietēs atrodama pietiekama tā koncentrācija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!