Perfekcionisms nereti cilvēku var novest pie izdegšanas. Kā darbu un brīvdienas sabalansē aktrise Zane Dombrovska un kāpēc viņa labāk dodas atpūsties uz kaimiņvalstīm, sieviete atklāj raidījumā "Starp mums runājot".

Dombrovska uzsver, ka ļoti mēdz aizrauties darbā, daudz strādāt un iedziļināties detaļās. "Un tad es vienkārši arī tā kā darbiņu ieplānoju sev brīvdienu. Tiešām kā darbu." Aktrise stāsta, ka pati saprot - brīvdienas ir vajadzīgas, bet tā vienkārši pieņemt, ka jādodas atpūtā, gan nesanāk.

Viņa piekrīt, ka cilvēkam ir nepieciešams atpūsties, un tad viņa cenšas braukt ceļojumos. "Es neesmu tāda baigā ceļotāja, man nav tā kaislība ceļot, bet es vienkārši saprotu, ka to vajag. Tā ir zona, kur es tomēr varu aiztaisīt kādas durvis, pa kurām mani nevar raustīt un traucēt. Un tad es esmu novērojusi interesantu lietu – es labprāt braucu, piemēram, uz Igauniju, tepat blakus uz Pērnavu, vai uz Viļņu." Tāpat Dombrovska stāsta, ka, pārbraucot pāri robežai un dzirdot svešas zemes valodu, domas uzreiz kļūst citādākas.

"Man tiešām pilnīgi pietiek aizbraukt nedēļas nogalē labāk uz Pērnavu nekā kaut kur skaistā vietā Latvijā. Jo es zinu, ka Latvijā nebūs tā sajūta, ka atpūšos, jo vienalga man tas telefons būs kaut kur pa rokai būs," teic aktrise.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!