Cilvēks ir tieši tik jauns, cik viņš jūtas, taču nevar noliegt, ka ar katru nodzīvoto gadu ķermenis kļūst vecāks un ar laiku var likt par sevi manīt. Kā vīrietim ap 55 gadiem sevi uzturēt formā, sarunu šovā "Starp mums runājot" atklāj horeogrāfs Agris Daņiļevičs.

Iesākumā Daņiļevičs smejot atminas dzirdēto – ja no rīta pamosties un tev nekas nesāp, tu esi miris. Viņš stāsta, ka savā ikdienā reizi nedēļā iekļāvis jogas nodarbības, lai gan gribētos tām nodoties biežāk. "Ja es tieku baseinā, tad es pāris kilometrus noairēju." Viņš min, ka stundas laikā parasti ir nopeldējis divus kilometrus. Tāpat Daņiļevičs atklāj, ka izjutis arī plecu sāpes, bet, kad aiziet uz baseinu un kārtīgi tos izkustina, nepatīkamā sajūta pāriet.

Horeogrāfs atminas arī situāciju ar maratonu, kas bija pirms diviem gadiem. "Tur bija tā, ka es uzkāpu uz kloķu trenažiera ar riteņiem un jutu, ka uz katru apgriezienu labās kājas celis tā "krakt, krakt, krakt, krakt". Un es nokāpu nost un domāju – ko tagad darīt? Stop, es iešu pie daktera." Viņš gan stāsta, ka uzkāpis atpakaļ uz trenažiera un aptuveni trešajā treniņā "krakt" skaņa pārgājusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!