Vilkt svārkus vai bikses? Tas ir jautājums, kas laiku pa laikam nodarbina daudzas sievietes. Ja gadās, ka izšķirties palīdz citu viedoklis, raidījums "Starp mums runājot" piedāvā ieskatīties mūziķu Andra Ērgļa un Normunda Jakušonoka viedokļos.

Jautāts par to, vai ir kāds apģērbs, ko, viņaprāt, vajadzētu valkāt sievietei, mūziķis atklāj, ka pats ir uzvilcis gan kleitu, gan augstpapēžu kurpes. Ērglis norāda, ka kleitu viņš vēl varētu uzvilkt, bet to, kā sievietes visas dienas garumā var nostaigāt augstpapēžu kurpēs, viņš nesaprotot. "Man bija jānolēkā kādas trīs vai trīs ar pusi minūtes uz skatuves augstpapēžu kurpēs. Es domāju – ak, šausmas, kaut es ātrāk viņas varētu novilkt. Man kājas tā sāpēja, ka es vienkārši nevarēju izturēt. Kleitu gan es mierīgi varētu – ļoti ērti bija."

Sarunā par kleitu un bikšu valkāšanu iesaistās arī Jakušonoks, norādot, ka ļoti daudzas bikses mūsdienās – gan sievietēm, gan vīriešiem – ir ļoti apspīlētas un tāpēc nav ērtas. Brīvāku apģērbu veikalos nopirkt esot pat ļoti sarežģīti.

Runājot par sievietēm, Ērglis gan piebilst, ka viņš ir konservatīvs un klasisks – viņam patīk, ja sievietes valkā kleitas un svārkus. To, ka sieviete varētu nevēlēties vilk augstpapēžu kurpes, gan viņš ļoti labi izprotot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!